FOTO/VIDEO | Čapljinski maturanti zablistali na maturalnoj zabavi u Presidentu

14443

Učenici Srednje škole Čapljina proslavili su u četvrtak navečer svoju maturalnu zabavu u predivnom hotelu ”President” u Čapljini.

Ova svečanost je okupila stotinu maturanata koji su zabljesnuli u posebnim odjevnim kombinacijama, a atmosfera je bila ispunjena veseljem i uzbuđenjem.

S maturalnom zabavom koja je održana u hotelu ”President”, učenici su imali priliku zaključiti svoje srednjoškolsko obrazovanje na najbolji mogući način.

Učenici su se potrudili izabrati posebne odjevne kombinacije za ovu prigodu te su stigli u raskošnim haljinama i elegantnim odijelima.

Svaki maturant je zasjao u svojoj kombinaciji, pružajući pravi modni spektakl.

Bilo je zapanjujuće vidjeti raznolikost stilova i kreacija koje su učenici odabrali, dok su njihove odjevne kombinacije odisale elegancijom i sofisticiranošću.

Prostor za zabavu bio je ukrašen elegantno, s pozornicom koja je bila središnje mjesto večeri. Uz prekrasno osvjetljenje i dekoraciju, prostor je dobio pravi šarm i stvorio idealnu atmosferu za proslavu.

Svečanost je započela toplim riječima dobrodošlice i zahvalnosti školske ravnateljice Željke Previšić, koja je istaknuo važnost ove večeri u životima maturanata.

Nakon toga, uslijedili su i govori nekih od učenika, koji su se prisjetili svojih srednjoškolskih godina, zahvalili profesorima i obiteljima na podršci te izrazili optimizam za budućnost.

U ostatku večeri učenici su se prepustili ritmu glazbe i plesali uživajući u svakom trenutku.

Bilo je očito da su se svi opustili i zabavljali se s prijateljima, stvarajući nezaboravne uspomene koje će nositi sa sobom u budućnost.