VIDEO | Hotel ‘President’ fantastičnim videom promovira odličnu ponudu i čapljinski i hercegovački turizam

2817

Promo video hotela ”President” posljednjih mjesec dana plijeni pažnju na turista, ali i turističkih djelatnika iz cijele regije.

Ovim odličnim uratkom ”President” je pokazao kako danas treba izgledati predstavljanje turističke ponude jednog objekta.

Ali ne samo objekta, jer kroz ovaj objekt promovira se cijela turistička ponuda Čapljine, s obzirom da je upravo ”President” najreprezentativniji objekt u našem gradu, ali i regiji.

Smješten na samom ulazu u Čapljinu, uz magistralnu cestu M-17, pored rijeke Neretve, ”President” je dio poslovnog kompleksa u čijem sastavu su još benzinska crpka, servis automobila, samouslužna autopraona, pekarnica, trgovine itd.

Hotel President je rezultat višegodišnjeg traganja za idealnim rješenjem koje će zadovoljavati potrebe gosta za udobnim i komfornim smještajem, toplim i ukusnim obrokom, održavanjem svečanosti i posebnih prigoda, relaksacijom i odmorom, te zabavom.

Sobe, apartmani, svečana dvorana, bazen na krovu, restoran, caffe bar, modernog su dizajna i vrhunski opremljeni.

Kada tomu dodamo tradicionalno gostoprimstvo i odličnu uslugu, sadržajan i nezaboravan boravak u Presidentu je zagarantiran.