Šero: Svi smo bili željni osvajanja lige i ulaska u Premijer ligu

907

Gabelski GOŠK je prošle nedjelje savladao Goražde sa 3:1 i proslavio titulu prvaka Prve lige FBiH.

Osim toga Gabeljani su preko Goražda prekinuli i slab skor koji su imali u posljednje vrijeme jer su u posljednjih deset utakmica ostvarili samo dvije pobjede. U isto vrijeme su ipak upisali i samo dva poraza, piše Dnevni list.

– Sigurno se radi o kvalitetnoj ekipi, to su pokazali kroz prethodne utakmice i rezultate, ali mislim da smo mi bili pravi, kao od prvog dana. Riješili smo pitanje pobjednika u prvom dijelu i kasnije rutinski utakmicu priveli kraju te se okrenuli Tomislavu, rekao je Nihad Šero, strijelac dva gola protiv Goraždana.

VIDEO | Ovako su Gabeljani podigli pehar i proslavili uz baklje, pjesmu i šampanjac

– Bili smo prvenstveno motivirani zbog titule i da obradujemo naše navijače. Htjeli smo krunisati tu titulu pobjedom i mislim da smo zasluženo slavili. U pravom trenutku smo izašli iz te neke krize u kojoj smo bili, dodao je.

Za sljedeći duel sa Tomislavom, koji ih očekuje već u srijedu, će im faliti Josip Miličević koji ima tri žuta kartona. Protivnik je domaćin i jedna su od najboljih ekipa proljetnog dijela natjecanja.

– Rade odličan posao od dolaska novog trenera i sigurno da će biti teška utakmica, zahtjevna za obje strane. Sreća pa obje ekipe nemaju imperativ i mislim da će to biti poslastica za navijače, smatra Šero.

GOŠK će svakako do kraja slaviti svoj uspjeh i polako se pripremati za sezonu u Premijer ligi.

– Titula je dobrim dijelom došla iz odlične atmosfere od prvog dana, ekipa se posložila, svi smo bili željni toga da osvojimo ovo i uđemo u Premijer ligu. Nas par mlađih smo se htjeli dokazati i napraviti veliki iskorak u karijeri, kazao je napadač Gabeljana.

FOTO | Velika zabava u Gabeli: Na proslavu GOŠK-a stigla braća Mamić, premijer, ministri…

Koji dio ekipe će zaista sudjelovati u Premier ligi tek će se pokazati.

– Nakon svih ovih godina u Prvoj ligi drago mi je da smo u Premijer ligi. Velika mi je čast i zadovoljstvo i želim se dokazati da ne ostanemo samo na tome. Nadam se da uz red, rad i disciplinu mogu doći na tu razinu korak po korak. Naravno da će biti teže, ali mislim da se ovdje radi o kvalitetnim momcima koji će se moći nositi sa protivnicima u Premijer ligi, zaključio je Nihad Šero.

Šero je trenutno prvi strijelac Prve lige FBiH zajedno sa Ajdinom Mujagićem iz Zvijezde. Postigli su po 17 golova, a tri kola su do kraja prvenstva.

– To je moj kolega i prijatelj, kako god se završi bit će mi drago. Nije mi svejedno jer sigurno da bi mi bilo drago da to budem ja, ali ne opterećujem se time. Naravno da ću se potruditi da to budem ja, ali ako bude on, čestitat ću mu od srca jer se radi o kvalitetnom igraču i drago mi je da do kraja sezone vodim utrku s njim, izjavio je Šero.

Ersan Bijedć | Dnevni list