EKI traži radnike u Čapljini – donosimo detalje raspisanog natječaja!

1579

Mikrokreditno društvo EKI zajedno sa Mikrokreditnom fondacijom EKI kao lideri u mikrokreditiranju znaju da pravi pristup poslu znači donijeti posao tamo gdje je najpotrebniji – do samog klijenta.

Poslovanjem na ovaj način smo postali dio zajednice u kojoj radimo i taj status čuvamo i vrijednujemo.

Odgovornost u radu je najbolji način da pokažemo da smo socijalno osviješćena organizacija, a nadogradnja poslovanja u Mikrokreditno društvo EKI, uz 27 godina predanog rada i preko 39.000 aktivnih klijenata Mikrokreditne fondacije EKI potvrđuju da smo na pravom putu.

Građenje partnerskih odnosa među zaposlenima u EKI-ju i sa našim klijentima je naše opredjeljenje i svaki naš korak vodi u tom pravcu.

Za područje Čapljine tražimo

KREDITNE SLUŽBENIKE

Koji će pomoći da povećamo broj zadovoljnih klijenata svakodnevnim proaktivnim pristupom u radu i stvaranjem partnerskog odnosa sa klijentima, spajajući njihove poslovne potrebe sa izvorima financiranja koje pružamo.

Mi znamo kako poboljšati živote ljudi, postanite dio našeg tima i dajte svoj doprinos.

Nudimo Vam raznoličan posao, pun izazova, kontakta sa različitim poslovima i različitim ljudima kroz koji ćete steći jedinstveno i sveobuhvatno iskustvo i ostvariti profesionalni razvoj na području ekonomije i financija.

Ako se vidite u financijskom sektoru, imate izgrađenu mrežu poslovnih kontakata, aktivan ste vozač i tražite dinamičan posao, dođite, umnožimo svoje napore u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

Minimalni uvjeti za prijavu su srednja stručna sprema i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prednost imaju kandidati sa područja Čapljine sa završenim ekonomskim fakultetom, radnim iskustvom u mikrokreditnom ili bankarskom sektoru.

Zauzvrat, očekujemo Vašu punu posvećenost i aktivan pristup našim klijentima, ljudima zbog kojih postojimo.

Očekujemo Vaše prijave u formi CV-a uz visoku stopu motivacije putem opcije ”POŠALJITE PRIJAVU” ili putem pošte MKF EKI (za posao), Generala Mehmeda Alagića 9, 71000 Sarajevo ili e-mailom na posao@eki.ba.

Lokacija: Čapljina (Rad iz tvrtke)
Broj izvršitelja: 1
Datum objave: 29.05.2023.
Trajanje oglasa: 7 dana (ističe 05.06.2023.)