Makromikro Metković – vrhunska potrošačka elektronika uz povrat PDV-a za državljane BiH

1132

Makromikro grupa, vodeća trgovina potrošačkom elektronikom, informatičkom opremom i uredskim materijalom, sa zadovoljstvom objavljuje proširenje asortimana i preuređenje svoje poslovnice u Metkoviću.

Nova i poboljšana poslovnica nudi nevjerojatno iskustvo kupovine uz vrhunsku ponudu renomiranih brandova kao što su De’Longhi, Dyson, Kenwood, Electrolux, AEG, Nutribullet, Xiaomi, LG, Hisense, Braun, HP, Canon, Dell, Acer i mnogi drugi. Sada će biti lako pronaći sve što vam treba za unapređenje vašeg doma i životnog stila.

Obnova poslovnice donosi svjež i moderni izgled koji će kupcima pružiti ugodno okruženje za istraživanje i kupovinu. Prostrano uređenje prostora omogućava vam pregled širokog asortimana proizvoda bez ikakvih poteškoća. U Makromikru ćete sigurno naći ono što najbolje odgovara vašim potrebama.

Jedan od najvećih razloga za posjetu obnovljenoj Makromikro poslovnici je izvanredna ponuda koja obuhvaća sve, od usisavača, televizora, zvučnika, monitora, laptopa, romobila, malih kućanskih uređaja, mobitela i mnogih drugih proizvoda.

Kvaliteta i pouzdanost

Kvaliteta i pouzdanost renomiranih brandova jamče izvrsne performanse i dugotrajnost.

Od trenutka ulaska u poslovnicu, ljubazno i stručno osoblje Makromikra biti će vam na raspolaganju kako bi pružilo informacije i savjete o proizvodima. Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj tehnologije, kućanskih aparata ili jednostavno tražite novi mobitel ili laptop, sigurno ćete pronaći sve što vam treba u obnovljenoj poslovnici u Metkoviću.

Makromikro vjeruje u pružanje iznimne vrijednosti kupcima, pa se ponosno ističu konkurentnim cijenama i povoljnim ponudama. Uz to, u poslovnici se redovito održavaju posebne promotivne akcije i popusti, što dodatno čini kupovinu u Makromikru izvrsnim izborom.

“Sretni smo što smo proširili asortiman naše poslovnice u Metkoviću i ponudili kupcima nevjerojatnu paletu proizvoda potrošačke elektronike”, rekla je Petra Belić, voditeljica svih maloprodajnih poslovnica.

“Vjerujemo da će naši kupci biti oduševljeni bogatstvom izbora, vrhunskom kvalitetom i konkurentnim cijenama koje nudi obnovljena Makromikro poslovnica”, dodala je.

Poslovnica u Metkoviću nudi povrat poreza

Pozivamo sve kupce u okolici da posjete Makromikro poslovnicu u Metkoviću na adresi Kralja Zvonimira 2 i dožive izvanredno iskustvo kupovine. Ova poslovnica pruža nevjerojatnu ponudu i odličnu uslugu!

Također, poslovnica u Metkoviću omogućuje državljanima BiH pravo na povrat plaćenog PDV-a, te će vas sigurno ostaviti zadovoljnima.

Za više informacija o Makromikru i najnovijim ponudama, posjetite web stranicu https://www.makromikrogrupa.hr ili profil na Facebooku ili Instagramu.