FOTO | Bivši čapljinski maturanti proslavili 40 godina male mature

8206

Restoran na obali rijeka Trebižat postao je središte prisjećanja i radosti dok su se bivši maturanti okupili kako bi proslavili 40 godina od svoje male mature.

Događaj je okupio staru ekipu razreda i bio je obilježen smijehom, pričama iz prošlosti i emocionalnim trenucima.

Organizirano putem društvenih mreža i različitih komunikacijskih kanala, okupljanje je privuklo maturante iz raznih dijelova zemlje i čak i iz inozemstva. Većina njih nije se vidjela godinama, a ova prilika omogućila im je da se ponovno povežu i prisjete se dragocjenih uspomena.

Prisjećanje na školske dane

“Ovo je bila sjajna prilika da se svi zajedno okupimo i prisjetimo se naših školskih dana. Neki od nas nisu se vidjeli desetljećima, ali kad smo se sreli, sve je bilo kao da je vrijeme stalo”, istaknuli su za Čapljinski portal neki od maturanata.

Restoran, smješten tik uz predivnu rijeku Trebižat, stvorio je idilično okruženje za ovo nezaboravno druženje.

Veselo druženje

Okupljanje je proteklo u veselom i emotivnom tonu, a maturanti su se složili da će ova večer ostati duboko urezana u njihovim srcima. Događaj je poslužio kao podsjetnik na važnost prijateljstva i zajedništva te je osvježio veze koje su se vremenom mogle oslabiti.

Dok su se razišli u kasnim satima, nekadašnji maturanti su obećali da će održavati ovakva okupljanja i ubuduće te da će njihova veza ostati snažna kao i tijekom tih dragocjenih školskih godina.