FOTO | Kristijan Iličić za ČA::portal: ”Trebižat u Čapljini ravan je Baliju, sa još čišćom vodom”

3119

Kristijan Iličić, travel bloger i snimatelj, pravi moderni nomad, koji je posjetio više od 190 država, svoj ljetni odmor odlučio je provesti u Hercegovini.

Ekipa Čapljinskog portala s Iličićem je razgovarala u clubu Divine na rijeci Trebižat u istoimenom mjestu Trebižat.

Kristijan sa suprugom Andreom ovaj petak uživao je u prirodnim ljepotama Trebižata, a ističe kako je ovo ‘raj na zemlj’.

”Moje oduševljene kad sam došao ovdje zaista se nije moglo sakriti. Ne mogu vjerovati koliko je sve ovo lijepo, koliko je priroda prekrasna, voda je jako čista, a što je vlasnik ovog cluba napravio je genijalno”, kazao je Kristijan Iličić za Čapljinski portal.

Oduševljen je separeima koji se nalaze u clubu Divine, a smatra kako ovakvo mjesto treba imati više promocije.

”Pa sigurno da turizam u ovim krajevima mora malo više i bolje raditi. Smatram da i turističke organizacije trebaju jedan ovakav klub malo više promovirati, kako bi dolazilo što više ljudi ovdje jer priroda je zaista prelijepa i jednostavno, riječima se ne može opisati koliko je ovdje opuštajuće i ugodno boraviti. Temperatura rijeke Trebižat je na nekih 18-19 stupnjeva što je idealno za osvježiti se i pobijediti ovu vrućinu u Hercegovini”, ističe Iličić za Čapljinski portal.

Za kraj je poručio kako ga sve ovo podsjeća na Bali, samo što je voda ovdje puno čišća, čime je posebno oduševljen.

Kristijan i Andrea tijekom svog boravka na rijeci Trebižat rado su se fotografirali sa svim ljudima koji su im prišli, pozdravili se, porazgovarali i uživali u ovom raju na zemlji.