Ljubuški vrhunski promovira turizam: U goste stigao Kristijan Iličić

1474

Kristijan Iličić i njegova supruga Andrea Trgovčević trenutno borave u Hercegovini, koja se može pohvaliti svojom prirodnom ljepotom i bogatom kulturom.

Jedna od najimpresivnijih destinacija koju su posjetili bila je Kravice vodopad, prirodno čudo koje ostavlja bez daha. Svojim impozantnim padom vode i okolnim zelenilom, vodopad pruža prizor iz bajke i ostavlja trajnu sliku u sjećanjima posjetitelja.

Sam Kristijan Iličić oglasio se na društvenim mrežama i napisao objavu vezanu za Kravice u kojima ističe:

”Posjetio sam Angel Falls u džungli Venezuele, Iguazu falls na granici Brazila i Argentine, posjetio sam Victoria falls na granici Zambije i Zimbabwea, posjetio sam Niagara falls na granici Kanade i Amerike, Kaieteur falls u džungli Gvajane, naše prekrasne Plitvice i sada sam po prvi puta na Kravicama. Možemo sad zaokružiti priču i zaista reci da sam posjetio sve najvažnije vodopade ovog svijeta”, napisao je Kristijan u svojoj Facebook objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

 Tijekom svog boravka, Kristijan i Andrea su odlučili okusiti lokalnu kulinarsku scenu. Uživali su u autentičnom obroku u restoranu Tabak, gdje su imali priliku kušati razna tradicionalna jela koja su obogatila njihovu gastronomsku avanturu, a Iličić obožava probati pivo u svakoj državi u koju dođe, a to je napravio u Hercegovini.

Poslije susreta s Kravicama, posjetili su poseban dragulj, vodopad Koćuša u selu Veljaci u općini Ljubuški, predivan slap visine 5 i širine 50 metara.

Iličić se dotaknuo i Koćuše za koju je napisao:

”Ovdje voda doslovno nadire iz čarobnog zelenog krajolika i ne znaš kud bi prije upravio pogled, sve je toliko lijepo! U neka davna vremena ovdje su bili aktivni mnogi mlinovi, a danas su oni prava atrakcija za posjetitelje. Ovo mjesto je ‘must have’ svakom ljubitelju prirodnih ljepota”, kazao je Kristijan koji je o turističkim potencijalima ovih slapova kao i cijele Hercegovine razgovarao s ministrom unutarnjih poslova Mladenom Bebekom i direktoricom turističke zajednice Ljubuški, Veronikom Pinjuh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andrea Trgovčević Iličić (@andrea_trgovcevic)

 Kristijan Iličić, čiji je svjetski putnički duh dobro poznat, može se pohvaliti posjetom više od 190 država diljem svijeta.

Njegova strast prema istraživanju različitih kultura, običaja i znamenitosti donijela mu je nevjerojatno raznolika iskustva koja su ga obogatila na puno načina.