Incident na polufinalu Lige Hercegovine: Stočane zasuli bocama i kamenjem

2281

Polufinalna večer 18. izdanja Lige Hercegovine odigrana je pred prepunim tribinama Sportskog centra u Grudama u petak 25. kolovoza.

U prvoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili prošlogodišnji pobjednici Lige Hercegovine, Lijeva Obala (Široki Brijeg) i Posušje (Rakitno).

U odličnoj, čvrstoj, napetoj utakmici i s puno prilika na obje strane pobjedu je odnijela ekipa Lijeva Obale i plasirala se u finale Lige Hercegovine. Susret je završio rezultatom 2:0, a u strijelce su se upisali M. Mikulić i D. Zovko.

U drugoj polufinalnoj utakmici sastali su se MZ Ilići (Mostar) i MZ Stolac (Stolac). Do 37. minute susreta rezultat je glasio 3:2 za ekipu Stolac, a nakon toga sudac je prekinuo utakmicu i svirao kraj. Strijelci za Stolac bili su M. Marić x2, te D. Raguž 1.

Razlog prekida je ubacivanje boca i kamenja na teren, prilikom čega je pogođen igrač iz MZ Stolac, javlja grude-online.info.

U tom metežu pogođen je igrač Stoca D. Raguž, nakon čega mu je ukazana liječnička pomoć.

Finalna večer Lige Hercegovine je u subotu 26. kolovoza. Utakmica za treće mjesto je u 20:30 sati, a finalna utakmica u 21:30 sati.

Tekst: Čapljinski portal | Foto: Grude-online.info