GOŠK i Sarajevo u subotu igraju pod reflektorima

318

Važnu nogometnu utakmicu u subotu, 2. rujna ekipa GOŠK-a odigrat će protiv FK Sarajevo na stadionu Perica Pero Pavlović.

Ova utakmica nosi sa sobom dodatni značaj jer će biti prva noćna utakmica na ovom stadionu, obilježena svečanom ceremonijom puštanja u rad reflektora s početkom u 20:15 sati.

Povijesni trenutak

Ovaj događaj ima veliki povijesni značaj za GOŠK Gabelu, Grad Čapljinu te lokalnu nogometnu zajednicu. Ceremonija puštanja u rad reflektora označava novu eru za nogometni svijet ovog područja.

Svečanost će svjetlima reflektora donijeti potpuno novu dimenziju, omogućujući noćne utakmice i stvarajući posebno atmosferično iskustvo za igrače i navijače.

Nakon završetka ceremonije, GOŠK Gabela će ugostiti ekipu FK Sarajevo u samoj prvoj noćnoj utakmici na ovom stadionu.

Bit će to prilika za nogometaše da se pokažu pred domaćom publikom pod svjetlima reflektora i započnu novu fazu natjecanja s posebnom energijom i uzbuđenjem.

Organizatori pozivaju sve navijače, ljubitelje nogometa i lokalne zajednice da se pridruže ovom spektakularnom događaju.

Utakmica šestog kola

Nogometaši GOŠK-a ove godine odigrali su već pet utakmica u Premijer ligi.

Ovog vikenda, u šestom kolu Premijer lige u goste im stiže ekipa Sarajeva, a utakmica je na rasporedu u subotu, 2. rujna u 20:45 sati.