FOTO/VIDEO | Čapljinski vatrogasci zabilježili izvrsne rezultate na natjecanju u Varaždinu

808

Vatrogasci iz Čapljine sudjelovali su na prvom natjecanju vatrogasnih grupa ”Fire Combat – Vatrena Gora 2023.” u Varaždinu, na kojem je nastupilo 20 ekipa.

Tijekom tri dana intenzivnih natjecanja, pokazali su svoju stručnost i izdržljivost.

Iako su se suočavali s jakom konkurencijom, vatrogasci iz Čapljine su ostvarili impresivan rezultat, zauzevši peto mjesto na ukupnoj ljestvici.

Natjecanje je bilo zahtjevno i raznoliko, uključujući različite discipline poput preskakanja prepreka, vuče konopa i spuštanja.

Djelatnici VP Čapljina

Na ovom natjecanju nastupili su Nikola Bartolović i Ivan Blažević, a njih je na natjecanju pratio Mate Jurković, zapovjednik Vatrogasne postrojbe Čapljina.

Ono što je posebno vrijedno spomenuti jest da su ostvarili značajan napredak u usporedbi s njihovim prethodnim nastupom u Vodicama.

Tamo su poligon završili za 3 minute i 20 sekundi, dok su u Varaždinu uspjeli smanjiti to vrijeme na impresivnih 2 minute i 23 sekunde.

Izvanredan nastup u Varaždinu

Ovaj značajan napredak svjedoči o njihovom predanom treningu i upornosti, te o njihovoj sposobnosti da se natječu na visokoj razini.

Čestitke vatrogascima iz Čapljine na njihovom izvanrednom nastupu u Varaždinu, što pokazuje njihovu predanost, timski duh i profesionalnost u obavljanju svojih vatrogasnih dužnosti.

Njihova sposobnost da se natječu na ovako zahtjevnom natjecanju svakako je ponosna postignuća za njihovu vatrogasnu zajednicu.