Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje u sljedećim danima

309

U sljedećih nekoliko dana vrijeme će biti uglavnom sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

No, sve će pokvariti vjetar zbog kojeg je za utorak upaljen i žuti meteoalarm u livanjskoj, mostarskoj, trebinjskoj i fočanskoj regiji.

U utorak, 5. rujna, u Bosni i sjeveru Hercegovine bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano. Prije podne rijetko u središim i istočnim područjima može pasti malo kiše.

Vjetar većinom umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26°C, na jugu zemlje do 29°C.

U srijedu, 6. rujna, u Bosni i Hercegovini očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu nabolaku. Po kotlinama i uz riječne tokove u jutarnjim satima će biti magle. Vjetar umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C, jugu zemlje do 32°C.

U četvrtak, 7. rujna, u Bosni i Hercegovini prognozira se sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku. Po kotlinama i uz riječne tokove u jutarnjim satima će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.

U petak, 8. rujna, u Bosni i Hercegovini bit će pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove u jutarnjim satima će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje od 16 do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31°C, na jugu zemlje do 33°C.