FK Sarajevo dobio pojačanje: Meridianbet uz bordo obitelj

46

Tvrtka Meridian, regionalni lider u industriji igara na sreću, postala je ponosni sponzor FK Sarajevo.

Početak višegodišnje suradnje sa FK Sarajevo najavila je Biljana Regulić, generala direktorica kompanije Meridian BiH, koja je istaknula da je ulaganje u sport njihovo strateško opredjeljenje, te da klub sa Koševa sigurno zaslužuje podršku u svakom smislu.

”U FK Sarajevo prepoznali smo borbenost, entuzijazam, trud, želju i volju za što boljim rezultatima, kako na terenu, tako i van njega. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama, sa istim ciljem i ambicijama, uraditi mnogo. Uz navijače kakve ima klub tako bogate povijesti, uz pune tribine na Koševu, snažno idemo po jesenju titulu”, kazala je Regulić.

U okviru ovog partnerstva, kompanija Meridian podržala je i SFK Sarajevo, najtrofejniji ženski kolektiv u Bosni i Hercegovini.

U FK Sarajevo od nove suradnje očekuju višestruke benefite, s obzirom na to da će Meridian, u narednom razdoblju, podržati njihove sportske napore i dati svoj doprinos razvoju lokalne zajednice.

”Želimo da kroz naše aktivnosti zajedno promoviramo sportsku strast, te da kreiramo zanimljiv sadržaj za sve simpatizere našeg kluba. Zahvaljujemo se kompaniji Meridian, koja je prepoznala svoj poslovno marketinški interes i koja je od danas član naše bordo obitelji”, kažu u FK Sarajevo.