Suton: Vjerujem u našu individualnu kvalitetu i klub

373
Dragan Suton Tela

Rukometni premijerligaški klubovi su u završnoj fazi priprema za novu sezonu čiji bi termin starta trebao biti poznat danas poslije sjednice Upravnog odbora RS-a BiH.

Tako je i s rukometašima Čapljine koji su se prošle sezone kao najbolja ekipa Prve lige FBiH Jug vratili u viši rang natjecanja, piše Dnevni list.

Oni se možda ipak susreću s više prepreka jer moraju složiti tim koji će biti konkurentan na višoj razini.

Probali su to dovođenjem sedam novih igrača u odnosu na prošlosezonski tim, a odigrali su i pet prijateljskih utakmica kako bi se uigrali. Je li to dovoljno, pitali smo asistenta trenera Dragana Sutona.

”U kakvoj smo mi situaciji – mislim da nije. Dugo smo odsustvovali iz Premijer lige, nismo imali jačih utakmica i ekipa se dosta promijenila, tako da nam treba malo više vremena, da vidimo s kim možemo, ili ne. Imamo još vremena za pripreme i mislim da ćemo uspjeti sve posložiti”, izjavio je Dragan Suton.

Čapljinci se nadaju još jednoj prijateljskoj utakmici, a to bi trebao biti trebinjski Leotar s kojim su se već jednom susreli u Trebinju.

Dosad su imali utakmice s ekipama iz nižeg ranga, koje su dobili, te protivnike iz samog vrha Premijer lige, kojima većina premijerligaša ne može parirati, a koje su tako i Čapljinci izgubili. Uz dvoboj s Metkovićem, hrvatskim premijerligašem. Utakmice s protivnicima srednje kvalitete nisu imali, osim možda Metkovića.

”Nisam toliko ni upućen u Premijer ligu zadnjih godina, ali prema onome što mi imamo vjerujem da možemo dobro parirati. Pogotovo ako ne bude povreda i nekih izvanrednih problema. Vjerujem u našu individualnu kvalitetu i klub, vjerujem da smo sposobni opstati”, zaključio je Dragan Suton.

Izvor: Ersan Bijedić | Dnevni list