Buran vikend u Čapljini: Otuđen automobil i teška prometna nesreća u Dračevu

6212
Foto: Ilustracija

Proteklog vikenda (15-18.9.2023.godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 19 prijava; na području Mostara 9, na području Konjica 3, na području Jablanice 3, na području Čitluka 1, na području Čapljine 1, na području Prozor-Rame 1 i na području Stoca 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 22 prometne nesreće; na području Mostara 11, na području Čapljine 3, na području Konjica 3, na području Čitluka 3,  na području Sotca 1 i na području Jablanice 1.

Tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, šest osoba lake tjelesne ozljede.

Od evidentiranih događaja izdvajamo:

  • U subotu, 16. rujna 2023. godine u PU Čapljina je prijavio djelatnik autoservisa „Unitrade“ u mjestu Ivanjica, da je tijekom noći otuđeno vozilo marke Audi A4 s parkinga. Vozilo je bilo u navedenom servisu na popravci. Upoznata krim. policija, poduzete potrebne mjere.
  • U subotu, 16. rujna godine, u 11:50 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M17, u mjestu Dračevo, u kojoj su sudjelovali O.J. (1964) s vozilom VW Caddy i B.J.M. (1954) iz Nizozemske s motociklom. Motociklist je zadobio teške tjelesne ozljede, te je prevezen na CUM Mostar. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, te poduzete sve potrebne mjere.