Gabrijel Čoko: Povratak u formu s GOŠK-om

423

Mladi talent Gabrijel Čoko zasjao je u dresu NK GOŠK-a. Nakon zadnje izvedbe na nedavnoj utakmici s Igmanom, Čoko je s očitim zadovoljstvom podijelio svoje dojmove. “Osjećaj je sjajan koji dosta utječe na samopouzdanje,” rekao je s osmijehom, ističući važnost pobjede koja je donijela tri boda.

Gabrijel je podijelio svoje nezaboravno putovanje kroz mlade selekcije reprezentacije BiH s dubokim poštovanjem: “Uvijek sam volio igrati za reprezentaciju i uvijek sam davao svoj maksimum, velika je čast predstavljati državu u kojoj živim.”

No, istinski preokret u njegovoj karijeri dogodio se s dolaskom u GOŠK. Postao je ključni član ekipe, sudjelujući u impresivnih 90% utakmica u Premijer ligi BiH. “Čim sam dobio ponudu da igram u Premijer ligi, rado sam je prihvatio,” otkrio je Gabrijel. Naglasio je GOŠK kao izuzetan Klub za razvoj mladih talenata te podcrtao svoje visoke ambicije za daljnjim napretkom.

Nadolazeća utakmica s FK Slogom Doboj obećava uzbuđenje i natjecateljsku strast. Gabrijel izražava optimizam: “Idemo utakmicu po utakmicu, ova ekipa predvođena dobrim trenerom ima kvalitet i sigurno ne idemo s bijelom zastavicom u Doboj!”

NK GOŠK i FK Sloga susrest će se u nedjelju, 01.10.2023. u 15h, na Stadionu Luke Doboj.