Nuić servis Čapljina, Gabela Polje i Stolac daruju Vas poklon bonom od 30 KM za kupnju četiri gume

1313

Nuić Servis Čapljina, Gabela Polje i Stolac daruju Vas poklon bonom od 30,00 KM za kupnju 4 gume!*

*Budi u prvih pet kupaca svaki dan i darujemo ti poklon bon u vrijednosti od 30,00 KM koje možeš iskoristiti u svim Dalmata trgovinama ili Jura Shop-u.

Od 1. studenog 2023. nastupa zakon o obaveznoj zimskoj opremi, stoga dragi vozači i vozačice, na vrijeme se pripremite i osigurajte ne samo sebe, već i one koji putuju s vama.

Zakonski Okvir

Prema zakonu BiH, zimska oprema obavezna je u razdoblju od 1. studenog do 1. travnja. Međutim, ako vremenski uvjeti to nalažu (snijeg, led, smanjena vidljivost), zimska oprema obavezna je i van navedenog perioda. Zimska oprema podrazumijeva:

  • Zimske gume na svim kotačima
  • Lance (za teretna vozila i šlepere)
  • Lopatu za snijeg, metlicu i rukavice

Zašto su zimske gume tako bitne?

Zimske gume nisu samo zakonska obaveza, već i neophodan element za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima. One osiguravaju:

  • Bolje prianjanje: Specifična smjesa koja se koristi za proizvodnju zimskih guma omogućava bolje prianjanje na hladnim, mokrim i snijegom prekrivenim putevima.
  • Kraći zaustavni put: U hladnim uvjetima i na snijegom pokrivenim putevima, zimske gume znatno smanjuju zaustavni put vozila.
  • Veću stabilnost: Optimizirane su za zimske uvjete, ove gume osiguravaju vozaču veću stabilnost i kontrolu nad vozilom na skliskim površinama.

Ne propustite našu super ponudu!

U susret zimskim radostima i izazovima, pozivamo vas u naš servis ( Čapljina, Gabela Polje ili Stolac) gdje vas očekuju neodoljive ponude zimskih guma renomiranih proizvođača Hankook, Laufenn, Pirelli  i sve što vam je potrebno od zimske opreme. Ne samo da ćete u našem servisu pronaći vrhunske proizvode, već i stručnjake spremne da vam pruže savjete i pomognu u odabiru najbolje opreme za vaš automobil.

Vrhunska kvaliteta po specijalnim cijenama

Nudimo vam zimske gume koje su prošle stroge kontrole i testove, garantirajući optimalne performanse u zimskim uvjetima.

Vaša sigurnost je naš prioritet

Nemojte dozvoliti da vas zima iznenadi! Posjetite nas, iskoristite naše fantastične ponude i osigurajte sebi miran i siguran put kroz zimske dane. Jer, vaša sigurnost na putu je naša najveća misija i strast.

Vožnja po snijegu i ledu može biti izazov, ali s pravom opremom, to je izazov koji možemo zajedno savladati. Sretno na putu i vidimo se u našem Nuić servisu!