FOTO | U Čapljini održani predstavljanje knjige i radionica ”Stvoreni za kretanje”

1198

Neuobičajeno predstavljanje knjige, uz radionice, održano je danas u Fitness centru ”Life” u Čapljini.

Naime, ”Life” je bio organizator promocije knjige i radionice ”Stvoreni za kretanje” autora Tomislava Dolušića.

Promocija je bila besplatna za sve zainteresirane, a autor Tomislav Dolušić je predstavio knjigu, nakon čega su uslijedile uvodne vježbe disanja te pojašnjavanje svega onoga – što knjiga obuhvaća – svih 5 stupova zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti: disanje, prehrana, pokret, oporavak i boravak u prirodi.

Polaznici su prošli osnovne i napredne tehnike disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method, uz teorijski dio i puno praktičnih vježbi.

U drugom dijelu radionice polaznici su naučili osnovne i napredne vježbe i protokole Born2flow sustava vježbanja, s naglaskom na mobilnost, otključavanju tijela, te povezivanja vježbi u Flow.

U završnom dijelu radionice polaznici su učili kako praktično primjenjivati i povezati svih 5 tajni zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti: ➝ pravilno disanje ➝ kretanje ➝ zdrava prehrana ➝ oporavak ➝ boravak u prirodi.

”Radionica je bila namijenjena svima, bez obzira na trenutnu dob i kondiciju. Svrha radionice bila je da polaznici dobiju praktične alate, koje će moći odmah primijeniti, za boljitak svoga zdravlja i funkcionalnosti”, rekao je Mateo Jovanović, organizator događaja, koji je ujedno bio i voditelj radionice.