Ponovno u Agro Etno parku – Slast fest 2023. – božićno izdanje

912

Nakon uspješnog prvog izdanja slastičarskog natjecanja u dolini Neretve, ove godine ponovno vas očekuje nagradno natjecanje za izbor najbolje slastice.

U organizaciji novootvorene destinacijske menadžment kompanije, DMC Neretva Autentica i Agro etno parka na Badžuli ćete moći uživati u tradicionalnim i modernim božićnim slasticama.

Slast fest 2023., predstavlja posebno blagdansko izdanje, s izborom najboljeg božićnog kolača, torte ili neke druge slastice.

Otvorene prijave

Ovogodišnje prijave upravo su otvorene. Prijaviti se možete putem linka: https://dmc-neretva.com/prijave/ , na kojem je dostupan i pravilnik natjecanja.

Natjecati se mogu svi ljubitelji slastičarstva – od amatera do profesionalaca, a vrstu slastice s kojom ćete se natjecati birate sami. Da biste uspješno obavili zadatak, potrebno je demonstrirati svoje razumijevanje i vještine povezane s božićnim i blagdanskim tradicijama u dolini Neretve.

Festival će se održati u Agro etno parku, dana 2.12.2023., a ostali detalji biti će objavljeni uskoro.

Ocjenjivanje slastica i proglašenje pobjednika odrađuje stručni žiri, a dodijeliti će se i nagrada za najbolju slasticu prema glasovima posjetitelja festivala.

Sudionike natjecanja očekuju bogate nagrade

  • Nagrada za 1.mjesto – 1.000,00 €  (7.534,50 kn)
  • Nagrada za 2. mjesto – 500,00 € (3.767,25 kn)
  • Nagrada za 3.mjesto – 300,00 € (2.260,35 kn)
  • Nagrada za najbolju slasticu prema glasovima publike – kućanski aparat po izboru organizatora.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme – očekuje vas zanimljivo natjecanje i dobra zabava, te posebno božićno iznenađenje.

Sve detalje i novosti možete pratiti na Instagram profilu  i Facebook stranici Agro etno parka.