Čapljinski Portal pruža izuzetne mogućnosti oglašavanja tijekom Black Friday ludila!

340

Black Friday se približava, a s njime i prilika za poslovne subjekte da istaknu svoje posebne ponude i privuku pažnju potrošača.

Čapljinski Portal, internetska platforma koja pruža vijesti, informacije i promocije, a koji je najčitaniji informativni portal u Čapljini, Stocu i Neumu te najčitaniji lokalni portal u FBiH, ove godine nudi i ekskluzivne mogućnosti oglašavanja za gospodarske subjekte željne iskoristiti potencijal ovog globalnog shopping fenomena.

Banner oglašavanje za vrhunsku vidljivost

Za tvrtke koje žele istaknuti svoje Black Friday ponude, Čapljinski Portal nudi atraktivno Banner oglašavanje.

Ovi dinamični vizualni elementi pojavljuju se na glavnoj stranici portala, što osigurava visoku vidljivost među lokalnom publikom.

S posebnim pozicioniranjem i privlačnim dizajnom, banneri pružaju izuzetnu priliku za stvaranje prvog dojma kod potrošača.

PR članci kao snažan alat za pričanje priča

Za gospodarske subjekte koji žele dublje angažirati svoju publiku te detaljno predstaviti svoju ponudu, Čapljinski Portal nudi mogućnost objave PR članaka.

Ovi članci pružaju prostor za detaljno predstavljanje Black Friday ponuda, pričanje priča o brendu i dijeljenje korisnih informacija s potrošačima.

Kroz PR članke, u kojima imaju mogućnost objave do 15 fotografija, tvrtke mogu izgraditi povjerenje i povećati svijest o svojim proizvodima ili uslugama.

Dijeljenje na društvenim mrežama za širok domet

Važan dio oglašavanja je društvena prisutnost, a Čapljinski Portal olakšava širenje poruka putem društvenih mreža.

Svi Banneri i PR članci bit će aktivno dijeljeni na društvenim platformama kako bi se osiguralo široko dosezanje publike.

Ovo nije samo prilika za povećanje vidljivosti, već i za interakciju s potrošačima putem komentara, dijeljenja i lajkova.

Kako iskoristiti ove nogućnosti?

Gospodarski subjekti koji žele iskoristiti ove posebne oglašivačke mogućnosti na Čapljinskom Portalu mogu jednostavno kontaktirati odjel za oglašavanje putem e-maila [capljinski.portal@gmail.com] ili telefona [+387/63-808-889].

Tim stručnjaka stoji na raspolaganju za pružanje dodatnih informacija i podrške kako bi osigurali da Black Friday bude uspješan i profitabilan za sve partnere.

Black Friday je prilika koju ne želite propustiti, a Čapljinski Portal je partner koji će vam pomoći da izdvojite svoje poslovanje među konkurencijom.

Iskoristite ovu priliku za privlačenje novih kupaca, povećanje prodaje i jačanje vašeg brenda – sve uz pomoć posebnih oglašivačkih opcija koje nudi Čapljinski Portal.

Podsjećamo kako Čapljinski portal svakog mjeseca ima više od milijun učitavanja stranica te više od 700.000 jedinstvenih posjeta, što nas čini najčitanijim portalom na jugu Hercegovine.