FOTO/VIDEO | Casablanca donosi zdrave kolače u ugođaju koji do sada niste vidjeli u Čapljini

8346

Čapljina će uskoro doživjeti pravu slastičarsku eksploziju jer se u ponedjeljak, 4. prosinca, u naselju Peline otvara kafić i slastičarna ”Casablanca”.

Ovaj moderni prostor, smješten u srcu grada, obećava postati omiljeno okupljalište ljubitelja slastica.

Ono što čini Casablancu posebnim jest naglasak na zdravoj prehrani, posebno za one s posebnim prehrambenim potrebama. Uz vrhunsku kavu i raznovrsne napitke, Casablanca će ponosno predstavljati svoj asortiman zdravih slastica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Čapljinski portal (@capljinski_portal)

Kolači bez glutena, jaja i mlijeka bit će dostupni svakog dana, čineći Casablanca idealnim mjestom za sve one koji cijene zdrave alternative slatkim užicima, kao i za sportaše, dijabetičare…

Prvi dan otvaranja bit će prilika za pravu poslasticu jer će Casablanca predstaviti širok izbor svojih specijaliteta. Posjetitelji će imati priliku kušati razne kolače, torte i druge slastice koje su pripremljene s pažnjom i strašću.

Casablanca ne samo da će biti prostor za gastronomske užitke, već će postati i mjesto okupljanja zajednice, gdje će se ljudi sastajati, dijeliti trenutke i uživati u ukusnim delicijama.

S ljubaznim osobljem i odličnom atmosferom, Casablanca poziva sve da dođu i dožive novu dimenziju okusa u srcu Čapljine.

Ovaj elegantan prostor bit će dostupan za posjetitelje svakodnevno od 06:00 do 23:00 sata, nudeći ukusne poslastice za jutarnje buđenje i večernje opuštanje.

Očekujemo da će Casablanca postati nezaobilazno odredište za sve ljubitelje kvalitetne kave i slastica te mjesto gdje će se stvarati sjećanja i dijeliti radosti u danima koji slijede.