Damir Obad zadovoljan i rezultatima i infrastrukturom: ”Gradit ćemo i salon”

1530

NK GOŠK Gabela jesenji dio sezone završio je iznad opasne zone na osmoj poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Odigrali su Lavovi iz Gabele nekoliko dobrih utakmica tako da sve u svemu mogu biti zadovoljni.

Ekipa je pauzi dok su praznici, a za SportSport.ba o polusezoni ambicijama i ciljevima kluba u nadolazećem razdoblju govorio je sportski direktor NK GOŠK Damir Obad.

Cilj je bio dioba sedmog mjesta

“Na diobi smo sedmog mjesta moramo biti zadovoljni jer nam je to cilj bio. Da ostanemo tu na kraju bili bi zadovoljni. Sve je to u tri boda, ekipe su blizu i čeka nas teška polusezona”, istaknuo je Obad na početku razgovora za SportSport.ba.

GOŠK je dosta aktivan bio na svim poljima, u Gabeli se od ove sezone mogu gledati i utakmice pod reflektorima, ali tu nije kraj što se tiče planova.

“Već pričamo o novim planovima, uz ovu infrastrukturu dosta smo toga uradili. Neke ciljeve smo ispunili. Još u planu imamo salon, ali to neka ostane za kasnije. Sada se moramo skoncentrirati na proljeće, a za ljetno razdoblje ćemo o ostalim segmentima”, dodaje obad.

Pripreme za Memorijal Andrije Ankovića

Tijekom zimske pauze Gabela će biti domaćin tradicionalnog Memorijalnog turnira “Andrija Anković”, a pripreme ulaze u završnu fazu.

“Znamo trećinu sudionika, čekamo još jednu potvrdu, uskoro ćemo izaći sa svim sudionicima. Puno nekih stvari radimo paralelno”, dodao je.

Obad se dotaknuo i omladinskih kategorija GOŠK-a.

Rad s mladima

“Znate da smo jedno od manjih mjesta, nije lagano s tim mlađim kategorijama, ali radimo i na tom segmentu da budemo još bolji”, naveo je.

Pojedini nogometaši tima iz Gabele su privukli pažnju skauta i klubova, ali u klubu su oprezni po tom pitanju.

“Odbili smo jednu ponudu za Šutu, klub koji želi igrača mora neke zahtjeve ispuniti. Šuta je zaštićeno godište, mladi reprezentativac, nećemo se tako lagano odricati takvih igrača. Potreban nam je na proljeće, ali gledat ćemo ponudu koja zadovolji i klub i igrača”, pojašnjava.

Zimske pripreme

Za kraj, sportski direktor GOŠK-a prokomentirao je i zimske pripreme koje očekuju tim iza praznika.

“Krećemo 8.1, zatim od 20.1 do 28.1 idemo na pripreme idemo na bazni period priprema, vidjet ćemo gdje ćemo otići. I tu finaliziramo stvari”, dodao je.

GOŠK drugi dio sezone otvara gostovanjem protiv Igmana u Konjicu i to će biti direktan duel dva tima koja će do kraja voditi borbu za opstanak u društvu najboljih.