Čapljinski Portal – Rekordne brojke i osvajanje digitalnog medijskog svijeta u 2023. godini!

758

U godini koja je bila sve, samo ne obična, Čapljinski Portal ponosno obznanjuje završetak 2023. godine s impresivnim brojkama koje svjedoče o našem neprekidnom rastu i predanosti našim čitateljima.

Naš internet medij, koji je već 14 godina sinonim za provjerene, točne, istine i brze vijesti i zanimljive sadržaje, ne samo da je zadržao svoj status najčitanijeg u Čapljini, Neumu, Stocu i Ravnom, već je stigao i do prestižnog četvrtog mjesta najčitanijih medija u Hercegovini!

Kao i svake godine, otvoreno i transparentno, prikazujemo brojke čitanosti i posjeta u godini iza nas.

Impresivna 2023. godina!

Podaci za 2023. godinu govore sami za sebe – nevjerojatnih 14,12 milijuna sesija i 21,9 milijuna prikaza stranica (Google Analytics statistika).

Posebno impresivan bio je prosinac, koji je obilježen rekordnih 1,6 milijuna sesija i više od 2 milijuna prikaza stranica.

Osvrt na godinu otkriva nevjerojatan rast od 26%, što jasno pokazuje da su čitatelji prepoznali kvalitetu i raznolikost sadržaja Čapljinskog Portala.

14 godina postavljanja standarda!

Već dugih 14 godina postavljamo standarde za sve lokalne medije kada je u pitanju konvergencija medija, posjedujući profile na svim društvenim mrežama, koje bilježe ogromne posjete (Instagram, Facebook, YouTube…) te pružajući tako informacije na interaktivan način svim dobnim skupinama naših čitatelja.

Svakako moramo spomenuti i naš podcast ”Na kavi s…” na našem YouTube kanalu, koji bilježi ogroman uspjeh, a koji promovira uspjeh svih naših Čapljinki i Čapljinaca.

Tu smo da pomognemo!

Najponosniji smo na činjenicu da smo godinu iza nas ispratili kroz humanitarno djelovanje, sudjelujući u brojnim humanitarnim akcijama, što kao medijski pokrovitelj, što kao pokretač, što kao promotor!

Zbog toga srca naše redakcije kucaju najjače i zbog toga i jesmo tu – da pomognemo onima u potrebi!

Hvala na povjerenju!

Sve navedene brojke za nas nisu samo statistika – to je prije svega odraz povjerenja koje ste vi, drag čitatelji, ukazali ovom mediju.

Uz srdačnu zahvalu svim čitateljima, pratiteljima i posjetiteljima, posebno izdvajamo riječi zahvale za naše klijente i poslovne partnere.

Bez vaše podrške i suradnje ne bismo postigli ovakav uspjeh. Vi ste motor našeg rasta i inspiracija za daljnje izazove.

U 2024. još jače i interaktivnije!

Čapljinski Portal ulazi u 2024. s još većim entuzijazmom i obećanjem da ćemo nastaviti pružati vrhunski sadržaj koji zadovoljava i nadmašuje očekivanja publike.

U planu su neki novi projekti, neke nove platforme, neki novi izazovi… Naravno, zajedno sa vama!

Hvala vam što ste nas pratili u ovoj nevjerojatnoj godini i radujemo se zajedničkom putovanju u godini koja dolazi.

S ljubavlju,
Vaš Čapljinski Portal

FOTO/VIDEO | Novi vizualni identitet Čapljinskog portala!