Herons Pub otvara vrata – ugostiteljski objekt kakav do sada Čapljina nije imala!

8444

U srcu Čapljine otvara se novo mjesto koje će zasigurno postati epicentar dobrog raspoloženja i uživanja u vrhunskoj atmosferi.

Herons Pub, najnoviji dodatak lokalnoj ugostiteljskoj ponudi, sprema se otvoriti svoja vrata kako bi dočekao zaljubljenike u dobar provod.

Ovaj pub obećava nešto novo i osvježavajuće, istovremeno čuvajući tradicionalnu notu koja će privući sve generacije.

Mjesto za sve

Sudeći prema prvim naznakama, Herons Pub će biti mjesto gdje se susreću kvalitetna glazba, odabrana pića i jedinstvena atmosfera.

Vlasnici ovog novog ugostiteljskog dragulja u Čapljini drže informacije o detaljima još uvijek u tajnosti, ostavljajući prostor za uzbuđenje i iznenađenja među budućim posjetiteljima.

Uz obećanje vrhunske usluge i posebnog doživljaja, Herons Pub već sada intrigira sve one koji traže nešto novo i nezaboravno u čapljinskoj gastro-sceni.

Otvaranje uskoro

Spremite se za otvaranje vrata Herons Puba i otkrijte mjesto gdje će se spajati ljubitelji dobre glazbe, ukusnih pića i neponovljivih trenutaka.

Pratite daljnje informacije na Instagram profilu HERONS jer vam donosimo ekskluzivni uvid u ono što Herons Pub sprema za svoje goste.