FOTO | Otvaranje Heron’s-a subotu – prvi smo zavirili u jedini čapljinski pub!

7214

Dobrodošli u Heron’s – prvi pub ovakvog tipa u Čapljini, koji će posjetitelje od ove subote oduševljavati hranom i pićem!

”Otvaramo vrata jedinstvenog gastronomskog iskustva u subotu, 3. veljače, od 17:00 sati! Heron’s, mjesto gdje vrhunska pića susreću izvrsnu hranu, postat će epicentar uživanja za sve ljubitelje dobre atmosfere”, poručuju domaćini.

Pub se nalazi u Vukovarskoj ulici u naselju Peline.

Pivo za sve

Heron’s je dom kvalitetnih i raznolikih piva, pa će ljubitelji ovog napitka uživati u ispijanju istog sa prijateljima.

Bez obzira koje piće volite, Heron’s će pronaći nešto što će zadovoljiti vaše nepce.

Burgeri i kobasice

Heron’s kuhinja donosi pravu revoluciju u gastronomiji Čapljine! Heron’s će biti jedini ugostiteljski objekt u gradu koji će posluživati ukusne burgere i sočne kobasice.

Očekujte spoj savršenih okusa i kvalitetnih sastojaka u svakom zalogaju, a koje priprema Von Herzog.

Von Herzog je objavio i ponudu za Čapljinu, koju možete vidjeti na njihovom Instagram profilu.

Veliko otvaranje

”Pridružite nam se na velikom otvaranju u subotu, 3. veljače, od 17:00 sati! Uživajte u prvoklasnim pićima, ukusnoj hrani i uzbudljivom ozračju dok dijelite trenutke s prijateljima i obitelji”, navode iz Heron’s-a.

Radno vrijeme

Heron’s će biti otvoren svaki dan od 6:30 do 23:00 sata. Kuhinja će raditi od 15:00 sati pa će svaki dan biti prilika da uživate u najboljim burgerima i kobasicama u gradu.

”Neka Heron’s postane vaše omiljeno odredište za nezaboravne trenutke, odličnu zabavu i vrhunsku hranu i piće. Vidimo se na otvaranju!”, poručuju domaćini!

Ekipa Čapljinskog portala imala je priliku prva zavriti u ovaj pub, odakle vam donosimo ekskluzivne fotke ovog vrhunskog ugostiteljskog objekta!