HELL Boxing Kings – Nova era boksa

109

U 2024. godini HELL Boxing Kings i devetostruki svjetski bokserski šampion Roy Jones Jr. zajedno traže najbolje boksače u 10 država.

HELL ENERGY stupa u svijet boksa 2024. godine organiziranjem jedinstvenog prvenstva.

Ime proizvođača energetskog napitka prisutnog u više od 60 država od sada će biti povezan sa bokserskim prvenstvom koji će trajati tijekom cijele godine, a to je HELL Boxing Kings čiji kumulativni nagradni fond iznosi više od 1.000.0000 dolara!

Borbe će se emitirati na Youtube kanalu HELL Boxing Kingsa, odnosno putem društvenih medija prvenstva.

Četvrtfinale, polufinale, pa i finale bit će emitirani uživo.

„Spremnost, pokora i marljivost: Stiglo je Tvoje vrijeme!”

U okviru međunarodnog boksačkog prvenstva biraju se najbolji i najspremniji sportaši iz 10 država, koji će se na kraju boriti u 4 kategorije za osvajanje remena prvaka HELL Boxing Kingsa.

Prvaci pojedinih kategorija uz titulu dobit će i novčanu nagradu u iznosu od 100.000 dolara, odnosno mogućnost profesionalnog ugovora sa HELL ENERGY Promotion.

Za velike nagrade mogu se boriti, ne samo aktivni sportaši, već u ring može ući praktično bilo tko.

Ovo prvenstvo otvara put u svijet profesionalnog sporta i onim bokserima ili sportašima iz drugih borilačkih vještina koji raspolažu potrebnim vještinama, ali zbog nečeg nisu imali mogućnost dokazati se do sada.

Zainteresirani se mogu prijaviti od 1. veljače 2024. do 15. ožujka 2024. na stranici www.hellboxingkings.com uz uvjet da su napunili 18 godina.

Šta više! Dolaze i poznate osobe!

Tijekom emisija uživo u ringu će se boriti i poznata lica u tri kategorije. Delegirane zvijezde država sudionika također se bore za glavnu nagradu od 100.000 dolara, te slavu koju im može donijeti naslov HELL Boxing Kingsa.

„Svoje granice postavljaš sam, ovisi samo od tebe kad ćeš ih probiti!”

Međunarodni boksačko prvenstvo HELL Boxing Kings u 2024. očekuje prijave iz slijedećih država: Mađarska, Slovačka, Češka, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Grčka, Bugarska i Azerbajdžan.

Prijavljeni se mogu predstaviti na castinzima koji će se održati u njihovim državama, počevši od ožujka.

Borce koji budu prilikom toga odabrani u lipnju očekuju eliminacijske borbe, a već u studenom se mogu dokazati u polufinalima koji će se emitirano uživo.

Finale se održava u Mađarskoj u prosincu 2024. u okviru galaprograma na razini Las Vegasa nastupaju i zvijezde, pa čak i jedan od najuspješnijih boksača svih vremena, devetostruki prvak svijeta Roy Jones Jr., glavni zaštitni znak HELL Boxing Kingsa.

Svoje snove određuješ sam, mogućnost za to ti pruža HELL Boxing Kings!

Najavu HELL Boxing Kingsa možete pogledati putem videa: