Čapljinac Martin Butigan pojačao metkovačku Mehaniku

974

Rukometaši Metković Mehanike u jeku su priprema za nastavak prvenstva u Paket24 Premijer ligi.

Redove su pojačali povratnik Josip Bezer i perspektivni Martin Butigan, iako najviše veseli činjenica da su se vratili ozlijeđeni Domagoj Grizelj, Marko Romić i Hrvoje Batinović.

Prvenstvo nastavljaju 17. veljače u Osijeku, a što su vjernoj publici poručili pročitate u nastavku.

Počeli pripreme

”Naša seniorska momčad započela je 8. siječnja pripreme za nastavak sezone u Paket24 Premijer ligi u kojoj nas uskoro očekuju utakmice u sklopu lige za opstanak.

Prvenstvo otvaramo 17. veljače gostovanjem u Osijeku.

Do tada naši momci vrijedno treniraju te su u sklopu priprema već odigrali pripremne utakmice sa RK Čapljina i MRK Trogir, a uskoro slijede pripremne utakmice sa RK Leotar te generalna proba na turniru u Mostaru.

Naš dres u drugom dijelu sezone neće nositi David Šunjić. On se sporazumno razišao sa klubom te će karijeru nastaviti u redovima RK Ardiaei iz Župe Dubrovačke. Davidu hvala na svemu što je dao za naš klub i puno sreće u nastavku karijere.

Martin Butigan veliko pojačanje

Nova lica u našim redovima su povratnik iz poljske Super lige Josip Bezer (24 g.) na poziciji lijevog vanjskog. Na istoj poziciji našem klubu se pridružio i jedan od najtalentiranijih mladih igrača u regiji Martin Butigan (19 g.) koji nam dolazi iz HRK Čapljina.

Naš klub je produžio suradnju i sa pivotom Danijelom Papićem koji se ekipi pridružio u završnici prvog dijela.

Sa zadovoljstvom možemo reći kako se nakon težih ozljeda normalnom treniranju vraćaju Domagoj Grizelj, Marko Romić i Hrvoje Batinović bez kojih smo nažalost bili u najbitnijim utakmicama prvog dijela sezone.

Do promjena je došlo i u stručnom stožeru kluba, veliko nam je zadovoljstvo objaviti da će uz Damira Batinovića, glavnog trenera naše momčadi, u ulozi prvog pomoćnika biti naš dugogodišnji igrač Jure Šunjić.

Juri također želimo dobrodošlicu i puno sreće u radu”, poručili su iz Metković Mehanike, prenosi Metkovic-news portal.