Ćubela: Dat ćemo sve od sebe da što bolje otvorimo drugi dio sezone

403

Rukometaši Čapljine nakon završenih priprema u prvoj utakmici drugog dijela sezone gostuju u Vogošći gdje igraju protiv istoimenog protivnika.

Ovaj susret igra se sa malim zakašnjenjem na standardni raspored radi Europskih obaveza domaćeg kluba.

Samo dva dana nakon utakmice u Vogošću, u subotu, 17. veljače, na domaćem terenu dočekuju ekipu Hercegovina iz Nevesinja.

Dvije utakmice u dva dana

Utakmicu s Vogošćom i Hercegovinom najavio je dokapetan ekipe Marko Ćubela.

”Smatram da nakon četiri tjedna priprema, tri prijateljske utakmice i kup utakmice možemo biti zadovoljni većinom i da ne idemo u Vogošću samo reda radi. Analizirali smo njihove mane koje ćemo pokušati iskoristiti.

Također imaju par ozlijeđenih igrača i u nedjelju su igrali Europu u Rumunjskoj ali nebitno tko im izađe na teren mi ćemo dati sve od sebe da pokušamo što bolje otvoriti drugi dio sezone”, ističe Ćubela.

Marko ističe da moraju biti oprezni s nadolazećim utakmicama.

”Nakon Vogošće, dolazi nam Hercegovina koja je u prošlom kolu dobila prvu Gračanicu i to je dokaz da ne smijemo pomisliti da ćemo lako s njima. Imaju par dobrih pojedinaca koji su im nositelji igre ali mi smo se spremili i u toj utakmici vidimo svoju šansu za pobjedu”.

Ozlijeđeni igrači

Na upit kakvo je stanje s ozlijeđenim igračima, Marko Ćubela odgovara:

”Imamo problema s ozljedom Mateja Vasilja kojega muče leđa, ostali su spremni i sa zadovoljstvom čekamo početak sezone”.

I za kraj govorilo se o pojačanjima.

”Pojačanja, odnosno sva tri momka su mlada, perspektivna i žele se dokazati u Premijer ligi, što je glavno. Bit će nam od velike koristi u pokušaju ostanka u ligi”, zaključio je razgovor Marko Ćubela.