FOTO/VIDEO | Emotivni trenutak na vjenčanju: Brat Čapljincu osvježio ljubav prema Hajduku

11902

Koncem 2023. godine Čapljinac Frano Miletić oženio je svoju dugogodišnju djevojku Danijelu.

Ta vijest ne bi bila drukčija od ostalih sklopljenih brakova, ali donosimo priču o iznenađenju koju će akteri pamtiti ”za sva vrimena”.

Članstvo Hajduka nezaustavljivo buja i bliži se brojci od 100.000, koju su prošle godine Hajduk i njegovi navijački dosegnuli krajem rujna.

Pored ispunjavanja svoje članske dužnosti, navijači svaki mjesec u projektu “Za sva vrimena” doniraju preko 60.000 €, čime su već sada vlasnici 30,60 % dionica Hajduka.

Donacijama ujedno osiguravaju mjesto u navijačkom parku na Poljudu, u kojem je ostalo manje od 1.000 slobodnih mjesta. Nekoliko puta godišnje okupe se na Svečanoj dodjeli u Parku i prime repliku svoje pločice s imenom.

Replika pločice za Franu

Frano Miletić repliku pločice sa svojim imenom i prezimenom dobio je na vlastitu vjenčanju, kao poklon od brata Dubravka.

“Poznavajući svoga brata, koji je sve ovo i organizirao, slutio jesam da će biti neko iznenađenje, ali ovo što je bilo nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima.

Ja i jesam mjesečno uplaćivao za ime u Parku (imao rezervirano mjesto), ali brat se dosjetio i uplatio ostatak da ime dođe čim prije u Park, a pločicu dobijem na dan svadbe. I to kako! Iznenađenje je bilo spektakularno…

Riječi su suvišne, jednostavno nešto neopisivo i nevjerojatno. Hvala im do groba”, prepričao je Frano Miletić, koji, naravno, stiže na svečanost 2. ožujka.

“Da, naravno, nema veze što sam pločicu već dobio. Stižem svakako, a još i Hajduk igra taj dan.“

Supruga navijačica Dinama

Otkrio je Frano još nešto: “Supruga mi je navijačica Dinama. Ona je znala da se sprema iznenađenje i bila je jako sretna zbog mene jer zna da mi je Hajduk, malo je reći, sve u životu. Osjetila je i ona pravu hajdučku ljubav.”

Frano i Dubravko porijeklom su iz Hercegovine, u kojoj je nedavno održana najveća Bila noć. U Međugorju se okupilo preko 700 uzvanika.

“Nažalost, zbog posla na Biloj noći u Međugorju nisam bio. Naravno da su dolazila videa i slike da svi vide da Hercegovina živi i diše za Hajduka i da je cijela u bilom”, poručuju braća Miletić.