Hrvoje Dadić – čapljinski tiktoker koji ima skoro 14.000 pratitelja

1301
Hrvoje Dadić (Foto: Jabuka.tv)

Student koji voli izlaziti, najkraći je opis Hrvoja Dadića, tiktokera iz Čapljine koji svojim objavama nasmijava na desetke tisuća ljubitelja ove društvene mreže.

No, mi smo pak htjeli proširit taj opis i saznati nešto više o simpatičnom mladom Čapljincu, inače studentu Ekonomskog fakulteta u Splitu.

”Studirao sam prvu godinu u Zagrebu. Najgora godina u mom životu. Prebacio sam se u Split gdje sam “procvjetao”. Tu mi je puno bolja ekipa, svi su Hercegovci, Imoćani, Vrgorčani…”, otkrio je Hrvoje razlog preseljenja u Dalmaciju na početku razgovora za Jabuka.tv portal.

Čudi ga to što kako se kao Hercegovac nije mogao naviknuti na Zagreb, iako tamo ima i rodbine.

”Recimo da ide dobro, ne mogu se puno žaliti”, odgovara na pitanje kako mu ide studiranje uz opasku da se to studenta nikada ne pita.

Popularnost na TikToku je stekao kada je objavio video u kojem ocjenjiva hercegovačke klubove.

Kako je kazao, na ideju je došao jer je doslovno izašao u svaki klub u Splitu, Zagrebu, Makarskoj gdje je radio sezone, te shvatio da su klubovi u Hercegovini jednostavno bolji.

Nažalost, na 100.000 pregleda video je bio obrisan jer se jedan od klubova uvrijedio, pa je ponovno morao objaviti isti video, ali Hrvoje ističe: ”Uvijek će se netko uvrijediti”.

”Ti pregledi su mu itekako dali vjetar u leđa i svaki sljedeći postao je viralan, bilo da se radi o ocjenjivanju čokoladnih mlijeka, napolitanki, cedevite…teme su mu raznovrsne, a uglavnom priča što mu padne na pamet u tom trenutku”, ističe.

Cijeli članak pročitajte na portalu Jabuka.tv klikom ovdje.