Besplatna probna predavanja za 31. ciklus obuke CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku

56

INTERA Tehnološki Park s ponosom najavljuje početak besplatnih probnih predavanja za 31. ciklus CNC obuke za CNC operatere.

Ako želite steći praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima – INTERA HTEC je mjesto za Vas.

INTERA HTEC je najsuvremeniji centar za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovoj oblasti.

Na besplatnim probnim predavanjima, polaznici će imati priliku upoznati se s programom rada te softwareom koji će biti korišten tijekom obuke. Putem videolinka će nam se javiti i neki od naših bivših polaznika koji će podijeliti svoja iskustva.

Besplatna probna predavanja održati će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, u petak,  12.04.2024.u 17 h. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno iskustvo, a svi zainteresirani pojedinci su dobrodošli. Broj mjesta je ograničen, stoga se preporučuje rana prijava.

Obuka CNC operatera započeti će u ponedjeljak, 22.04.2024. godine; traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

Prijaviti se možete na e-mail: htec@intera.ba