Nuić Servis Čapljina: Odlične akcijske cijene guma branda Hankook i Lauffen

2564

Proljeće je vrijeme za nove početke i sigurnu vožnju.

U Nuić servisima – čekaju vas vrhunski brendovi ljetnih guma Hankook i Laufenn, koji su dokazali svoju kvalitetu na brojnim testovima guma te kao prvi izbor ugradnje renomirani marki vozila.

Kupovinom 4 ljetne gume Hankook ili Laufenn brendova darujemo vam poklon majicu i dodatne popuste!

Sezonska izmjena guma

Sezonska izmjena guma samo je naizgled jednostavan posao.

Izmjena guma zahtijeva izrazitu preciznost prilikom skidanja i postavljanja guma na felge, te posebne alate kako bi se kotači balansirali prema odgovarajućim parametrima.

Kada staviti ljetne gume?

Što se tiče zamjene zimskih guma za ljetne, većina ljudi se ravna datumom od kojeg zimske gume više nisu obavezne, točnije od 1. travnja, iako zakon ne nalaže da se ljetne gume moraju staviti 01.04..

Svakako će vam gume biti zahvalne ako ih mijenjate s tim datumom ili čim zatopli, no nikako prije tog datuma ni predugo nakon.

Nuić servis u ponudi ima širok asortiman guma poznatog branda Hankook i njegovog cjenovno povoljnijeg podbranda Lauffen.

Hankook je vrhunski proizvođač korejskog podrijetla. Hankook je vrlo cijenjen zbog omjera kakvoće i cijene svojih guma.

Gume su originalno ugrađene kod proizvođača automobila kao što su: Audi, BMW, Mercedes Benz i Porsche.

Hankook gume na pobjedničkom postolju 

Auto Zeitung Sommerreifen-Test 2024

Klasične ljetne gume ne moraju uvijek biti sportske. U testu ljetnih guma Auto Zeitung za 2024. testirano je devet trenutnih touring profila kojima je cilj osvojiti bodove udobnošću, energetskom učinkovitošću i sigurnošću.

Model ljetnih guma Hankook Ventus S1 evo³ ostvario je visoko treće mjesto, a posebno dobre ocjene dobio je za prijanjanje i ravnotežu u mokrim i suhim disciplinama!

Hankook je razvio novi brand Lauffen sa ciljem da nizom novih proizvoda potrošačima ponudi praktičnu vrijednost, te da zadovolji različite potrebe uz pristupačne cijene.

Posjetite naše poslovnice i iskoristite odličnu akciju izmjene ljetnih guma na Vašem vozilu.

Budite odgovoran vozač, održavajte svoje vozilo i uživajte u sigurnoj i ugodnoj vožnji!

Rezervirajte svoj termin: