Detalji napada u Stocu: Stjerali vozilo s ceste, te ih napali bejzbol palicama

3573

U nedjelju 7. travnja oko 00,10 sati, u PS Stolac je prijavio M.A. (2004) iz Poplašića – Stolac kako je upravljao vozilom marke Mercedes magistralnom cestom iz Mostara prema Stocu gdje u mjestu Masline Stolac dolazi do udara u zadnji dio njegovog vozila od strane vozila VW Golf V nepoznatih registarskih oznaka.

”Uslijed udara njegovo vozilo je stjerano s ceste pred bivši dom. Iza vozila VW Golf stala su još dva vozila, vozilo marke BMW i VW Passat iz kojih je izišla grupa od oko 10 osoba, maskirani i sa bejzbol palicama koji lupaju po njegovom vozilu na koje bacaju baklje, nakon čega nasrću na osobe koje su se skupa s njim nalazile u vozilu, te ih udaraju palicama po čitavom tijelu. Nakon toga su se vozilima udaljili u nepoznatom smjeru”, navedeno je u policijskom izvešću.

Ozljede neutvrđenog stupnja

Kako navode, s prijaviteljem u vozilu su se nalazili E.G. (2003) iz Stoca, D.B. (2002) iz Gorice – Stolac i F.B. (2006) iz Gorice-Stolac.

Sva četvorica su zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, te im je ukazana pomoć u DZ Stolac, nakon čega je D.B. upućen na CUM Mostar, dok su E.G., M.A, i F.B. upućeni u RMC dr. Safet Mujić Mostar.

Mjesto događaja je osigurano od strane policijske patrole PS Stolac do jutarnjih sati kada će se vršiti očevid.