Ferraro coffee&crepes bar zapošljava – traži se više radnika

1408

Ferraro coffee & crepes bar poziva u svoj tim sve pojedince koji žele biti dio dinamičnog tima u ugostiteljstvu!

Trenutno traže nove članove za nekoliko pozicija, pružajući priliku za razvoj karijere i stvaranje pozitivnog utjecaja u prijateljskom okruženju.

Jedna od pozicija koju nude je rad u kuhinji, s glavnim zadatkom pripreme ukusnih palačinki. Ako ste kreativni, marljivi i uživate u stvaranju raznolikih delicija, ovo je prava prilika za vas! Iskustvo u kuhinji nije potrebno – entuzijazam i spremnost za učenje su ključni.

Također, traže konobare i konobarice koji će se brinuti o pripremi i posluživanju raznih napitaka gostima. Ako volite komunikaciju s ljudima i pružanje usluge, ova pozicija je idealna za vas! Iskustvo u ugostiteljstvu nije obavezno – Ferraro nudi obuku i podršku kako biste se što bolje snašli u ulozi.

”Nudimo mogućnost zaposlenja u stalni radni odnos ili po dogovoru, prilagodljiv radni raspored te plaću po dogovoru. Važno je istaknuti da radno iskustvo nije presudno – kod nas se cijeni predanost, motivacija i želja za napredovanjem”, ističu uz Ferrara.

”Ako ste zainteresirani postati dio našeg tima, slobodno nas kontaktirajte na broj 063 473-650 ili putem direktne poruke na Instagramu. Veselimo se upoznati vas i zajedno stvoriti nezaboravno iskustvo za naše goste!’, navode iz Ferraro coffee&crepes bara.