FOTO/VIDEO | Otvorena Kemijska čistionica “Ana” u Čapljini – Ekskluzivna briga za Vaša odjevna dobra

4813

U Čapljini je ovog ponedjeljka, 8. travnja, otvorena nova destinacija za njegu Vaše odjeće i tekstila – Kemijske čistionica “Ana”.

Smještena u srcu naselja Peline, u Vukovarskoj ulici, ova čistionica pruža vrhunsku uslugu čišćenja s pažnjom i stručnošću koje zaslužujete.

Uz ponos predstavljaju široko raspon usluga, koje uključuju:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Čapljinski portal (@capljinski_portal)

Kemijsko čišćenje odjeće

Bez obzira radi li se o svakodnevnim komadima, specijalnim odijelima ili delikatnim tkaninama, stručna ekipa ove kemijske čistionice garantira temeljito čišćenje uz posebnu pažnju na detalje.

Pranje i peglanje

Olakšajte si život prepustivši brigu o pranju i peglanju Vaše odjeće. S profesionalnim pristupom, Vaša odjeća će uvijek izgledati svježe i uredno.

Radno vrijeme naše Kemijske čistionice “Ana” je svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati te subotom do 12 sati, kako bi Vam omogućili pristup vrhunskoj usluzi kad Vam to najviše odgovara.

”Povjerite nam brigu o Vašoj odjeći i tekstilu, te doživite razliku koju donosi kvalitetna usluga kemijskog čišćenja. Posjetite nas već danas i prepustite se iskusnom timu “Ane” koji će se pobrinuti za Vaše odjevne komade kao da su njihovi vlastiti”, ističu iz ove tvrtke.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte ih putem broja telefona 063/833-094 ili ih posjetite na društvenim mrežama ili osobno na adresi Vukovarska ulica, Čapljina.

”Hvala Vam što ste odabrali Kemijsku čistionicu “Ana” – Vašu destinaciju za besprijekornu njegu Vaših odjevnih dobara”, poručuju.