Rukometaši Čapljine u petak domaćini Goraždu: ”Treba nam podrška publike”

437

Pred nama su utakmice 22. kola rukometne Premijer lige, a rukometaši HRK Čapljina u petak, 12. travnja, sa početkom u 19 sati na svom parketu dočekuju ekipu MRK Goražde.

Ovu utakmicu čapljinska ekipa će biti jača za Gorana Lastu koji se na teren vratio poslije teške ozlijede mnogo prije nego što se to predviđalo u prvom trenutku te je ujedno i najavio nadolazeću utakmicu.

“Nakon skoro 6 tjedana od teške ozljede gdje je nastradala kost u skočnom zglobu te pucanja ligamenata, ovaj tjedan se vraćam na teren, stavljam se na raspolaganje treneru i suigračima te se nadam pozitivnom ishodu utakmice.

Ozljeda kao ozljeda je bila jako nezgodna, prve prognoze su bile loše, ali nakon samo tjedan dana skinuo sam gips i krenuo sa rehabilitacijom. Naporno sam radio i uz pomoć, prvo moga prijatelja, a zatim fizioterapeuta, Matea Rodina, vratio se u najkraćem mogućem roku te mu se ovim putem i zahvaljujem.

Utakmicu protiv Goražda dočekujemo u dobrom raspoloženju, igrači su jako motivirani da ostvare pobjedu, a ekipa Goražda zasigurno nije jak protivnik kao što su to bile prethodne ekipe i dat ćemo sve od sebe da upišemo pobjedu na domaćem terenu te dodatno zakompliciramo borbu za ostanak svim ekipama

Pozvao bih sve navijače da u petak dođu u našu Gradsku sportsku dvoranu, podrže nas i budu naš vjetar u leđa te nas vode do pobjede”, rekao je Lasta.