FOTO | Nedovršena sanacija: Zabrinuti mještani Modriča i obećanje JKP Čapljina

1614

Djelatnici JKP Čapljina imali su intervenciju u naseljenom mjestu Modrič gdje je pukla cijev od vode što je izazvalo štetu i neugodnost.

Na mail Čapljinskog portala stigle su fotografije i informacije koje su dostavili mještani Modriča nezadovoljni činjenicom, što djelatnici JKP Čapljina, po njihovim riječima, nikad za sobom ne poprave stanje kad završe s radovima.

Materijalni problemi i sanacija

Ostavljaju za sobom nered koji samo pridonosi materijalnim problemima koje, kako tvrde mještani, sami na kraju saniraju.

Ovaj put, problem je zabilježen u jednoj od ulica u Modriči.

”Kada ovako ostave na putu, čini se da im nije stalo do popravaka i uopće na zakrpe rupe. Kad se asfaltirala cesta zamolili smo da dođu asfaltirati i rupe koje su ostale od JKP Čapljina, no oni se izvlače tvrdnjom da je riječ o privatnom posjedu te da nisu dužni intervenirati”, ističu mještani Modriča.

Dužnost JKP Čapljina je, nakon završenog posla, vratiti infrastrukturu u prvobitno stanje.

Komentar JKP Čapljina

Kontaktirali smo i JKP Čapljina, a oni su nam potvrdili kako uistinu jeste njihova dužnost vratiti sve u prijašnje stanje.

Jedna od svakodnevnih aktivnosti JKP Čapljina je saniranje puknuća cijevi, a o ovoj situaciji su rekli:

”Sanaciju cijevi smo radili mi, međutim vjerojatno je teže teretno vozilo prešlo preko asfalta te je pukla ploča. Ovim putem se ispričavamo ljudima zbog neugodnosti te ćemo ujutro sanirati ostatak”, za Čapljinski portal kazali su iz JKP Čapljina.