Nakon eliminacijske igre Damjan Puljić napustio Survivor

8280

Damjan Puljić nakon više od 40 dana ispao je iz showa “Survivor 2024.”

Čapljinac je bio omiljena osoba plavog i crvenog plemena i osoba koja je stalno dolazila ‘punih ruku’ iz ribolova.

Članovi plavog plemena na plemenskom vijeću dali su pojedinačno svoje glasove, pa je tako Damjan uz Nikolu, Alexa i Ognjena otišao u eliminacijsku igru.

Damjanov komentar na glasove članova plavog tima je bio:

“Mislim da se svi dobro slažemo, međuljudski odnosi su odlični. Do sad smo vidjeli da kad zaredamo poraze na poligonu da nam zavlada neka negativna energija. Mislim i nadam se da se pleme vodilo statistikom večeras i to je bilo za očekivat”, istaknuo je Damjan.

U eliminacijskog igri bila su dva kruga. Damjanu je loptica pala u prvom krugu, pa je borbu nastavio s Alexom koji je ovog puta bio jači i izbacio Damjana iz igre.

“Bolji su pobijedili. Ja sam imao sada jedan mali trenutak nepažnje i to me šalje na avion. Drugi krug igrati protiv prijatelja je bilo jako teško. Imali smo razgovore prije igre i Alex mi je rekao win-win Damjane. Win je ako ostaneš, a win je ako ispadneš jer imaš svoje voljene kao i svi ovdje.

Više volim izaći čistog obraza iz ove igre, nego da doguram dalje sa malo ‘prljavijim’ obrazom”, zaključio je Damjan.

Obratio se plemenu i zamolio prijatelja Dorijana da zajedno u zagrljaju, plavi i crveni članovi plemena otpjevaju pjesmicu koju je skladao.