Podcast ‘Na kavi s’ – Bloger Krule: ”Hercegovci, ostanite uvijek čopor i budite tvrdi!”

752

U našoj redovitoj epizodi podcasta, odnosno serijala ”Na kavi s”, gost nam je bio Jadranko Hodak poznatiji kao Bloger Krule!

Krule je odličan pisac i fantastičan stand up komičar koji svojim nastupima i objavama komentira svakodnevicu te tako donosi osmijehe na lica mnogih. Nastupio je dvije večeri zaredom u punom Heron’s pubu u Čapljini, gdje je publika plakala od smijeha.

Sa Kruletom smo razgovarali o tome što je to što najviše nasmijava ljude, može li se od komedije živjeti, kakvi su mu dojmovi u Hercegovini, Čapljini… Razgovarali smo i o njegovim nastupima u inostranstvu, ali i o tome kakav je svijet danas i što je to što on vidi da je drugačije u Hercegovini nego ostatku regije.

Hercegovcima je poručio da budu tvrdi i da budu i dalje čopor, a Čapljina mu se, kaže, svidjela zbog iznimne čistoće.

O čemu smo još razgovarali sa našom gostom – pogledajte u ovom zanimljivom razgovoru!

S idejom podcasta ČA::TV krenuo je prije četiri godine, ali ne klasičnog podcasta u studiju. S obzirom da Čapljinci uživaju u ispijanju kave naš podcast snimamo s gostima na kavi u čapljinskim kafićima.

U opuštenoj atmosferi razgovaramo sa ljudima različitih profila – sportašima, kulturnim djelatnicima, ekolozima, mladim nadama u svim poljima života, investitorima, gospodarstvenicima… odnosno sa svima onima koji doprinose razvoju našeg grada i koji naš grad u pozitivnom svjetlu predstavljaju u svijetu!

Podcast s Čapljincima o svemu

Pričamo ćemo o biznisu, sportu, kulturi, navikama, zdravom životu i svemu onome što zanima naše sugrađane.

Dakle, pored naših redovitih videozapisa – priloga o ljudima, priloga s ulica, serijala naselja iz zraka – od sada možete gledati i zanimljiv podcast pod nazivom ”Na kavi s…” – obećavamo zanimljive goste i produkciju visoke kvalitete.

Ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal (besplatno je) kako biste dobivali obavijesti kada objavimo novi videozapis!

Dosadašnje goste, koje smo ugostili u ranijim podcastima, možete vidjeti klikom na ovaj link.