BINGO uplatio novac: Zenit uz manju rekonstrukciju dočekuje ljeto, generalna rekonstrukcija na jesen

2376

Mnogi vlasnici restorana, vila, apartmana i trgovina u Neumu započeli su uređenje i “šminkanje” objekata.

Cjenovnike za ovu priliku neće mijenjati što bi moglo da privuče i goste sa plićim džepovima.

Na neumskoj šetnici već se mogu susresti manje grupe turista i pojedinci čak i iz dalekih istočnih zemalja čijim su brojem u prošloj godini ovdašnji domaćini posebno zadovoljni.

Za predstojeće praznične dane svi neumski hoteli će biti otvoreni… Kada je riječ o hotelu “Zenit”, novi vlasnik kompanija Bingo uredno je uplatio novac po kupoprodajnom ugovoru.

Od turističkih radnika portal Indikator doznaje da će on uz malu adaptaciju biti u funkciji nekoliko tjedana prije početka ljetne turističke sezone, a generalna rekonstrukcija najavljena je za jesen.

No hotel radi i sada…

”U hotelu trenutno ima oko 280 gostiju iz Slovenije, Mađarske, Bugarske, Poljske i Bosne i Hercegovine. Od 26 – 28. travnja u hotelu je organizirano Šahovsko prvenstvo sa 180 sudionika”,  naveo je za DEPO Portal direktor Zenita Ivan Lakić.

Poticaj turističkim aktivnostima ove godine u punom kapacitetu dat će lani formirana Turistička zajednica Neuma i Udruga hotelijera iz koje već sada najavljuju brojne sadržaje koji će boravak na bosanskohercegovačkom dijelu Mediterana gostima učiniti lijepim i ugodnim, piše Indikator.ba.