FOTO | Čapljinski srednjoškolci zablistali na maturalnoj zabavi

8884

U prelijepom ambijentu Hotela President u Čapljini održana je svečana matura Srednje škole Čapljina.

Ova nezaboravna noć okupila je 65 maturanata koji su, poput pravih zvijezda, zablistali u svojim elegantnim haljinama i besprijekorno skrojenim odijelima.

65 maturanata

Na taj način stvorili su atmosferu koja će se još dugo prepričavati.

U školskoj 2023./2024. godini, Srednja škola Čapljina ponosno broji 65 maturanata, među kojima je:

  • 19 učenika opće gimnazije,
  • 16 računalnih tehničara u strojarstvu,
  • 14 ekonomista
  • 16 kuhara

Svaki od njih je svojim trudom i zalaganjem doprinosio uspjehu škole, a sada su zajedno proslavili kraj jednog važnog poglavlja u njihovim životima.

Glamurozna svečanost bila je ispunjena radošću, smijehom i suzama sreće, dok su maturanti zajedno sa svojim profesorima i roditeljima obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Hotel President, sa svojim elegantnim dekorom i vrhunskom uslugom, bio je savršen domaćin za ovu posebnu priliku, pružajući svima prisutnima nezaboravno iskustvo.

Večer elegancije

Svečane toalete i sjajna odijela maturanata, u kombinaciji s raskošnim dekoracijama, stvorili su prizor dostojan filmske scene.

 

Bila je to noć puna uspomena, emocija i nade u budućnost, jer su ovi mladi ljudi spremni za nove izazove i uspjehe koji ih čekaju.

Srednja škola Čapljina može biti ponosna na svoje maturante, koji su, baš kao i tijekom cijelog obrazovanja, pokazali da su dostojni svih pohvala i priznanja.