AVITEH – novi partner za video i foto profesionalce u BiH

491

U Sarajevu je otvoren AVITEH prodajni objekt u Bosni i Hercegovini, tvrtke specijalizirane za profesionalnu video i audio opremu, rješenja i usluge u području video produkcije, televizije i snimanja iz zraka.

Ovo je kompanija-kćer matične kompanije AVITEH Audio Video Tehnologije d.o.o. iz Zagreba.

”Ponuda više od 200 svjetski poznatih brendova dronova, profesionalne foto, video i audio opreme dostupna je i kroz webshop, koji je u srijedu, također, službeno počeo s radom.

Među našim zadovoljnim klijentima nalaze se vodeće TV kuće, filmske produkcije, državne institucije kao i tisuće zaljubljenika u foto i video opremu”, izjavio je tom prilikom Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o.

Širenje poslovanja na tržište BiH obznanjeno je osnivanjem tvrtke i angažiranjem tima bh. stručnjaka, kojem su kolege iz Zagreba prenijeli znanje i vještine.

U dosadašnjem poslovanju dokazali smo se kao kvalitetan i vrijedan partner. Tržištu u BiH nudimo kompetentnost u projektiranju i opremanju video ili foto studija, filmsku produkciju, kompletna streaming rješenja te isporuku kompleksnih sustava bespilotnih letjelica za svako područje primjene, uključujuči instalaciju i edukaciju za rad s opremom, dodao je Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o.

AVITEH prodajni objekt smješten je na adresi Malta 29 u Sarajevu, a kupcima će biti na raspolaganju od ponedjeljka do četvrtka u terminu 9:00 – 17:00 sati, dok će petkom radno vrijeme biti od 9:00 do 16:00 sati.

Uz poziv da posjete novi prodajni objekt AVITEH u Sarajevu ili se o ponudi informiraju putem www.aviteh.ba, Dženan Pribišić, direktor AVITEH BH d.o.o. je naglasio da se kompanija ponosi i visoko razvijenom korisničkom podrškom – kvalitetnim procesom savjetovanja prije kupovine, kao i postprodajnom podrškom i servisom.

U zaključku, AVITEH na jednom mjestu nudi sve što je foto ili video profesionalcu potrebno.

Više detalja možete pronaći na web stranici www.aviteh.ba , Facebook stranici i Instagram stranici.