FOTO | Čapljinski osnovnoškolci zablistali na maloj maturi

10559

Maturalna zabava Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini održana je u svečanom ambijentu hotela ”President”.

Ova posebna večer okupila je učenike, roditelje i nastavnike koji su zajedno proslavili završetak osnovnoškolskog obrazovanja.

Najvažniji trenutak

Događaj je bio ispunjen smijehom, plesom i emocijama, a prisutni će ga pamtiti kao jedan od najvažnijih trenutaka u životima mladih maturanata.

Večer je započela svečanim ulaskom maturanata koji su, uz zvuke glazbe, ponosno prošetali crvenim tepihom.

Djevojke su zablistale u elegantnim haljinama, dok su mladići impresionirali svojim odijelima, pokazujući da su spremni zakoračiti u novo životno razdoblje.

Okupljeni roditelji i nastavnici s ponosom su ih pratili, svjesni važnosti ovog trenutka.

Ravnatelj škole Mateo Jovanović izrazio je ponos na postignuća učenika i zahvalio se roditeljima na podršci koju su pružali tijekom godina.

”Ovo je poseban trenutak za sve nas. Naši učenici su odrasli pred našim očima, a sada su spremni zakoračiti u svijet srednjoškolskog obrazovanja. Ponosni smo na svaki njihov uspjeh i vjerujemo da će nastaviti nizati uspjehe i u budućnosti”, izjavio je Jovanović.

Večer za pamćenje

Svi su se složili da je ovo bila večer za pamćenje, savršen završetak jednog poglavlja i početak novog.

Maturalna zabava Osnovne škole Vladimira Pavlovića još jednom je pokazala važnost zajedništva i podrške u obrazovanju mladih.

Ova nezaboravna večer označila je kraj osnovne škole za generaciju 2024., ali i početak novih, uzbudljivih izazova koji ih čekaju u srednjoškolskom obrazovanju.