FOTO | Bogatim programom u Višićima proslavljen blagdan sv. Ante

4604

Višići su bili domaćin veličanstvene proslave blagdana sv. Ante, koja je privukla brojne posjetitelje i sudionike iz okolnih mjesta.

Proslava je započela u svečanom tonu, sa svetom misom u mjesnom groblju, nakon čega je uslijedilo polaganje vijenaca u čast svim preminulim mještanima.

Bogat program

Nakon službenog dijela programa, okupljeni su se uputili prema igralištu škole gdje je uslijedio bogat kulturno-zabavni program.

Na pozornici su se redali nastupi brojnih kulturno-umjetničkih društava koja su svojim plesom, pjesmom i tradicionalnim nošnjama oduševila prisutne.

U Višićima su nastupili: HKUD ”Sveti Ante” Višići, HKUD ”Sveta Ana” Ljuti Dolac, HKUD ”Ploče” Ploče, KUD ”Krenica Gala” Sinj, HKUD ”Višići” Višići, HKUD ”Luke” Višići – Čapljina i KUD ”SLožni bećari” Blizanci.

Dražen Žanko i Krivi smjer

Kao poseban gost iznenađenja, na pozornici se pojavio popularni pjevač Dražen Žanko, čiji su hitovi izmamili osmijehe i plesne korake kod svih prisutnih.

Za glazbeni ugođaj tijekom cijele večeri zadužen je bio bend Krivi smjer, koji je svojim repertoarom hitova održavao veselu atmosferu do kasnih sati.