Osigurajte svoju budućnost s Novotel franšizom – Postanite partner u uspjehu!

250

Poštovani poduzetnici i vi koji ćete to tek postati, imamo sjajne vijesti za vas. Novotel mobilni operator, sinonim za brzi rast i inovacije u svijetu mobilnih usluga u Bosni i Hercegovini, sada otvara vrata prilika za suradnju putem franšize.

Zašto Novotel franšiza?

  1. Dokazani uspjeh: Novotel već ima uspjeh u ovom polju, a sada pruža priliku i drugima da budu uspješni u oblasti mobilnih telekomunikacija.
  2. Širok portfelj proizvoda i usluga: Bez obzira jeste li specijalizirani za mobilne uređaje, elektroniku općenito ili se želite okušati u nečem sasvim novom, novotel pruža raznolikost proizvoda i usluga prilagođenih vašem tržištu.
  3. Podrška i obuka: Novotel pruža sveobuhvatnu podršku i obuku svojim partnerima. Naučit će vas najnovijim trendovima u industriji, marketinškoj strategiji, te tehnikama pružanja vrhunskih usluga.
  4. Prilika za sve: Bilo da ste već uhvatili ritam poslovanja ili tek ulazite u poduzetničke vode, Novotel franšiza prilagođava se vašim potrebama. Svi, od pojedinaca do tvrtki, pozvani su postati partneri u uspjehu.

Kako postati Novotel franšizni partner?

  1. Ispunite online prijavu: Posjetite nas na https://novotel.ba/fransizni-partner, te ispunite jednostavnu online prijavu.
  2. Razgovor s našim timom: Nakon što pregledamo vašu prijavu, bit ćete pozvani na razgovor s nama. Ovo je prilika da pobliže upoznamo Vas i Vaše poslovanje.
  3. Potpis ugovora: Ako smo zajedno odlučili da je suradnja u obostranom interesu, slijedi potpisivanje franšiznog ugovora.
  4. Obuka i početak poslovanja: Dobit ćete sve potrebne alate i obuku kako bi ste uspješni pokrenuli poslovanje uz brand Novotela.

Budite prvi na tržištu!

Novotel franšiza je prilika za postizanje vrhunskih rezultata u industriji mobilnih usluga.

Ne čekajte, postanite dio našega tima i prijavite se već danas i osigurajte si svoje mjesto među novim liderima inovacija i kvalitete.

Zajedno gradimo budućnost telekomunikacija!

Slobodno pričaj!