Otkrivanje tajne pobljšanja doma: Savjeti od stručnjaka za kompltna rješenja

444

Da li ste ikada imali osjećaj kao da gledate u slagalicu kojoj nedostaje posljednji dio? Ili da se zavalite na kauč, samo da shvatite da nema jastuka koji bi ublažio pd? Što kažete na to da skočite u krvet, samo da otkrijete da se vaš madrac sakrio?

Zanemarivanje tih sitnih detalja je kao pokušaj pravljenja sendvča bez kruha – jednostavno nije to to.

To je kozmička šala poboljšanja doma: posljednja šala je na naš račun kada previdimo one naizgled nebitne dijelove koji, zapravo, drže cijelu udbnost i funkcionalnost naših domova na okupu.

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala, kompletna rješenja za dom obuhvaćaju potpun pristup poboljšanju životnog iskustva. Bilo da se radi o efikasnim sustavima grijanja i hlađenja, pametnoj automatizaciji doma ili ergonomski dizajniranom namještaju, svaki element igra ključnu ulogu u podizanju udobnosti i funkcionalnosti na višu razinu.

Govoreći o visinama – da li ste ikada iskoristili puni potencijal svojih krovnih prozora? Ili ste propustili šanse koje dolaze sa njihovim zanemarivanjem?

Velux Soft vanjske roletne

Sa VELUX Soft vanjskim roletnama, kupci mogu uživati u izvanrednoj zaštiti od toplote bez kompromisa u stilu ili funkcionalnosti.

Soft solarne roletne smanjuju ulaznu toplotu do 93%, blokiraju svjetlost i smanjuju vanjske zvukove, stvarajući mirnu atmosferu za opuštanje i vraćanje energije.

Ugradnja VELUX Soft roletni na postojeće VELUX krovne prozore može smanjiti sobnu temperaturu do 6,4 Celzijeva stupnj tijekom ljeta, osiguravajući da vaš dom ostane komforna oaza uz manjak korištenja klima uređaja.

Inovativni dizajn SSS

Inovativni dizajn SSS koristi solarnu energiju za rad – lako se ugrađuje bez potrebe za bilo kakvim kablovima, i radi glatko, brzo i tiho.

Efikasna ventilacija može se osigurati inteligentnom tehnologijom (VELUX ACTIVE with NETATMO), koja će automatski otvarati prozore ili ih zasjenjivati.

Krovni prozori su neophodni na tavanu, i dok sigurno možemo živjeti bez tih pogodnosti – kao što smo sigurni da ste uspjeli da pročitate naslov i uvod sa nedostajućim samoglasnicima – suptilni dijelovi se zaista osjećaju kada nisu tu.

Sitni detalji mogu napraviti veliku razliku, a imati sve dijelove slagalice može nas učiniti smirenim i lagodnim – bilo da govorimo o napisanim rečenicama ili roletnama koje štite od toplote.

O Grupaciji VELUX

Više od 80 godina Grupacija VELUX stvara bolje životno okruženje tako što koristi krovove da omogući ljudima širom svijeta maksimalno uživanje u dnevnoj svjetlosti i svježem zraku.

Naš proizvodni program uključuje krovne prozore i modularne svjetlarnike, dekorativne roletne, proizvode za zaštitu od sunca i vanjske roletne, kao i rješenja za ugradnju i pametne kuće.

Ovi proizvodi pomažu u stvaranju zdrave i održive unutrašnje klime, za rad i učenje, za igru i uživanje.

Mi smo globalna kompanija – imamo prodajnu i proizvodnu djelatnost u više od 38 zemalja i oko 12.500 zaposlenih širom svijeta. Vlasnik Grupacije VELUX je VKR Holding A/S, društvo s ograničenom odgovornošću koje je u potpunom vlasništvu neprofitnih, dobrotvornih fondacija (THE VELUX FOUNDATIONS) i porodice. VKR Holding je 2021. godine imao ukupan prihod od 3,5 milijardi EUR, a fondacije THE VELUX FOUNDATIONS su donirale 244 milijuna EUR u dobrotvorne svrhe.

Za više informacija o Grupaciji VELUX posjetite velux.com.