Ljetni oratorij stiže u Čapljinu: Radost za djecu i mlade

2133

Ovo ljeto donosi posebnu radost za djecu i mlade od 12 do 15 godina.

Župa sv. Franje Asiškog (Betanija) iz Čapljine u suradnji sa Salezijancima iz Zagreba organizira jedinstveni događaj – ”Ljetni oratorij”.

Ovo druženje mladih održat će se od 11. do 14. srpnja 2024. godine, pod tematskim nazivom ”Spasi dušu – spasio si sve. Euharistija i Marija – 2 stupa kršćanskog života”.

Kroz igru i molitvu učiti o vjeri

Oratorij je osmišljen s ciljem da kroz molitvu, pjesmu, zajedništvo, međusobno upoznavanje te igre bez granica, mladi sudionici uče i rastu u vjeri, stvarajući trajne uspomene i prijateljstva.

Ovaj duhovni i zabavni događaj obećava četiri dana ispunjena smijehom, radosti i duhovnim obogaćivanjem.

Organizatori su se pobrinuli za raznovrstan i bogat program koji će uključivati duhovne aktivnosti poput misa, molitvenih susreta, ali i zabavne igre, glazbene radionice te sportska natjecanja.

Sve aktivnosti su osmišljene s namjerom da mladi prepoznaju važnost Euharistije i Marijine uloge u kršćanskom životu, čineći ih temeljem svog duhovnog puta.

Dva stupa kršćanstva

“Želimo da naši mladi sudionici shvate duboku poruku našeg gesla: ‘Spasi dušu – spasio si sve’, i da se kroz ovo iskustvo približe Bogu i jedni drugima.

Euharistija i Marija su uistinu dva stupa kršćanskog života i vjerujemo da će ovaj oratorij biti korak naprijed u njihovom duhovnom sazrijevanju”, izjavio je jedan od organizatora.

Pozivamo sve mlade od 12 do 15 godina da se prijave na ljetni oratorij.

Također pozivamo sve studente, mlade i roditelje da prijave svoju djecu na ovaj nezaboravni događaj i pruže im priliku da na zabavan i inspirativan način dožive ljeto.

Ljetni oratorij

Prijave se mogu izvršiti u župnom uredu sv. Franje Asiškog (Betanija), a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 063/941-990.

Ne propustite priliku da vaša djeca budu dio ovog predivnog ljetnog oratorija koji će im pružiti ne samo zabavu već i duhovno obogaćenje.

Vidimo se u Čapljini od 11. do 14. srpnja!

Učinite ovo ljeto posebnim za vašu djecu – pridružite se Ljetnom oratoriju i zajedno stvorimo nezaboravne uspomene.