[FOTO] Deseti rođendan kozmetičkog studija ”Ivona”

11248

Kozmetički salon ”Ivona” već deset godina pomaže brojnim klijenticama i klijentima da se osjećaju i izgledaju bolje te da se opuste i uživaju.

Stručnošću i dugogodišnjim iskustvom u radu garantiraju kvalitetu za pružene usluge.
Srdačan i jednostavan pristup klijentu, ugodan prostor i miran ambijent omogućit će vam opuštanje i zadovoljstvo pri tretmanima.

Za deseti rođendan renovirali su svoj salon te omogućili dosta noviteta i zanimljivosti.
U kozmetičkom studiju ”Ivona” možete pronaći pet novih tretmana.

Tu je prije svega popularna japanska metoda iscrtavanja obrva Branka Babića, dipping sistem – rad noktiju sa prahom pri kojemu se nokti ne oštećuju, a prah u sebi sadrži vitamine kalcija.

Osim toga u navedenom salonu možete koristiti tretman čupanja obrva i nadusnica koncem, a rade se svi tretmani lica i tijela kao medicinske pedikure i manikure.

Već deset godina studio ”Ivona” bavi se profesionalnim šminkanjem pa tako koriste šminku vrhunskih kuća poput: Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty, Macc, Chanel i ostale.

Renoviranje prostora odlučili su upriličiti upravo za ovaj rođendan kako bi rad bio jednostavniji, a klijenti zadovoljniji.

Osoblje iz kozmetičkog studija ”Ivona” svoje znanje usavršavaju svake godine odlascima na različite seminare i tečajeve pa tako ne zaostaju za svjetskim tretmanima.

Iz ovog studija poručuju kako će klijentima omogućiti da urede svoje tijelo i lice na najprirodniji i što je najbitnije najzdraviji način. Njihov osnovni cilj jeste da budete uređeni, zdravi i zadovoljni sobom!