Humane zvijezde udružile snage za izgradnju ”Dompesa”

1067

U svrhu izgradnje pučke kuhinje, centra za dijalog ”Dompes” i studentskog doma u Mostaru, organizirana je humanitarna utakmica.

Utakmica, koju su predvodili Brončani Vatreni ’98, završila je neriješeno (5:5).

Vatrene je vodio trener i pjevač Mate Bulić, a među igračima bili su: Mario Stanić, Goran Vlaović, Krunoslav Jurčić, Ante Rukavina te olimpijski boksački prvak Damir Škaro.

Za ”Dompes” su igrali poznati sportaši Damir Beljo, Blaž Slišković, Ivica Šurjak te drugi uglednici iz svijeta obrazovanja i sporta poput Dragana Čovića, Nevenka Hercega i Zorana Tomića.

– Naša humanitarna ekipa igra dosta često, uključujući i estradne zvijezde. Mislim da već imamo preko stotinu nastupa, a taj osjećaj dok igramo ostavljamo upravo kroz ovakve događaje. Grof, Slaven Knezović nam je glavni pokretač što se tiče nastupa ovdje u Mostaru, izjavio je bivši nogometaš Goran Vlaović.

Svi prilozi od prodaje ulaznica, a to je 3,7 milijuna KM, biti će uloženi u završne radove na Kući kruha i duha koja će se sastojati od Studentskog doma sv. Marije Terezije, Pučke kuhinje fra Didaka Buntića i Centra za dijalog svetog Franje.

Akciju izgradnje započeo je fra Iko Skoko.