Jambo: Ispunio sam svoj jedini cilj – Most će biti pometen u Metkoviću

8981

”Meni je prekjučer bio najsretniji dan u životu, a nedavno sam proslavio rođendan. Najsretniji mi je dan jer ovo je početak kraja Mosta u Metkoviću. Podržat ću HDZ u Skupštini i angažirati se da Metković prestane biti grad koji je postao mjesto sprdnje u cijeloj Hrvatskoj zahvaljujući ovoj sekti koja se naziva Most. Moj jedini cilj je i bio da se dogode ovi rezultati”, rekao nam je u dahu Stipe Gabrić Jambo.

Još svjež od događaja u izbornoj noći kaže kako u prilog sramote oko Metkovića ide i kašnjenje izbornih rezultata jer je bilo mešetarenja oko glasova.

”Nemam dokaza za te igre, ali ono što mogu reći je da su birači u Metkoviću bili razočarani radom Mosta jer Metković nikad nije imao jaču postavu u Zagrebu, a nikad manje para nisu donijeli u Metković. Da su donijeli barem miljardu za razvoj našeg kraja, nitko im ne bi mogao ništa na izborima. A oni su se uhvatili pljuvanja Todorića koji je s Agrokorom jednini otkupljivao voće i povrće iz naše doline i njima omogućio da se školuju”, nastavio je Jambo uz poziv na slavlje u Metkoviću nakon drugog kruga za izbora gradonačelnika, na kojem se nada pobjedi HDZ-a jer “mi smo se ovdje svi udružili da se makne Most”.

”I SDP i HDZ i sve druge stranke, svi smo išli protiv njih. Sad spominju nekakve autobuse i aute sa biračima koji su im krivi za poraz, a nemaju dokaza. Prvo im je smetao Jambo, onda Milanović, onda Karamarko, pa im to sve nije bilo dosta, pa im sada ne valja ni Plenković… E, pa toga je dosta. Most će biti pometen, na pravdi Boga i naše doline”, zaključuje Jambo.